Cum Pot Fi Adunati Cainii Vagabonzi Din Bucuresti!

Anuntata cu surle si trambite dupa ce o femeie a fost omorata de maidanezi, campania de sterilizare a cainilor vagabonzi a inceput in forta. 5 hingheri trebuie sa adune 50.000 de animale din Bucuresti, potrivit Evz. Principala opozitie la acest asalt fara precedent il reprezinta doamnele in varsta care stau la bloc, se gandesc la nemurirea sufletului si cand obosesc, iau o pauza clatindu-si ochii pe vizor sau hranind catelusii care au suflet spre deosebire de hingheri care n-au. Cainii sunt sufletul lor pereche. Rafalelor de pusca destinate adormirii cainilor li se raspunde cu muraturi, oua, borcane si sticle sau ce nu mai face absoluta trebuinta pensionarelor aruncate de la balcon. De-al dracu n-am pus virgula dupa "pensionarelor". Sa facem un calcul simplu : ca sa faci tarcuri pentru 2.500 de caini e nevoie de 120 de mii de euro, deci pentru 50 de mii e nevoie de 2 milioane 400 de mii de euro. Daca eu platesc alaturi de un milion de bucuresteni cate 20 de euro pe an atunci cand dau impozitul pe casa, se fac 20 de milioane de euro pe an. Pentru intretinerea lor sa mai scoate si ONG-urile niste bani, iar doamnele care ii hranesc pe la bloc sa le duca mancare. Sau sa ii ia in casa ca s-au mai vazut cazuri.


Dar autoritatile nu sunt in stare nici sa faca bani, nici sa gaseasca, nici sa ceara, pe principiul vechi din catavencu - prin bucata mea de paine, trec un spirt si dorm pe-un caine, uite cum se joaca doi caini pe masina unui bucurestean platitor de taxe AICI!



Vezi si In ce tari mai exista Curte Constitutionala !
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. sint de acord cu animalele trebuie protejate dar grija fata de oameni unde este? ar trebui intrbati acesti hingheri care ne conduc

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze