Dispar Statiunile De Pe Litoralul Romanesc!

Marea Neagra se razbuna pe ministrii Turismului din Romania. S-a hotarat sa le distruga statiunile care atrag anual sute de milioane de turisti straini. Furtunile iscate zilele acestea in larg trag pur si simplu plajele in adanc. Autoritatile spera sa puna bariere in calea apelor dezlantuite la timp, altfel una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoralul romanesc, Mamaia, ar putea sa cada in paragina. Vom ramane fara raiuri precum cele din Eforie Sud, Olimp sau Vama Veche. Iata cum arata litoralul romanesc inainte de furtunile care ne distrug plajele. 

Aceasta destinatie minunata se cheama Boracay, doar nu credeati ca se gaseste pe la noi si intre noi fie vorba, nu e nicio paguba ca ne dispar plajele. Poate furtuna ia si epava de la Costinesti ca sa ramanem prostii prostilor. Citeste si care sunt avantajele faptului ca ramanem fara statiuni LA Marea Neagra AICI!

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand tu plangi pe la Mamaia, Eforie sau Costinesti ca unde e plaja pe care ma pupam in tinerete, unde sunt terasele la care beam halbe de bere cu baietii, unde sunt epava sau obeliscul alaturi de care tot romanul s-a tras in poze!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze