Ce Vor Femeile Si Barbatii De Sfantul Valentin!

Femeile vor de Sfantul Valentin dovezi. Nu e de ajuns ca tu esti! Tu poti sa fii altul! Poti fi oricine, cata vreme esti cat de cat atragator, cat de cat inteligent, cat de cat cu simtul umorului, cat de cat responsabil, cat de cat non-prea-curvitor, cat de cat ai bani garla, cat de cat devreme acasa si cu o erectie fabuloasa, zise misoginul din tine, barbat roman, gloria tarii si inflatulabila dovada ca ai atins gradul cel mai inalt de dezvoltare al neamului tau.
Si iata-te in perioada mortii. Luna in care scoti bani din buzunar cat pentru un an intreg. Luna in care desi e frig, esti invidios si pe un pinguin pentru ca si tu esti un fel de papagal. Motivul...platesti de Sf. Valentin, platesti de Dragobete, platesti de 1 Martie si platesti de 8 Martie, iar daca ai copii, platesti de 1 iunie o data pentru copii si inca o data pentru mama.

Dar sa revenim la Sfantul Valentin. Propune-i iubitei tale sa mergeti pe Oxford Street in Londra. Este o strada cat Bucurestiul plina de magazine si pe o parte si pe cealalta. In spatele magazinelor, sunt carciumi. Promite-i ca ii dai bani de cumparaturi si ca tu o sa stai intr-un pub cat timp ea cumpara, cumpara, cumpara si iti arata prin I-phone video live ce haine ar vrea sa-si ia.

Apoi promite-i ca o duci la Viena. In Stephanplatz si pe strazile din jur e plin de magazine. Dupa shoppingul de la Londra, va dori cu siguranta sa cumpere un magazin intreg de dulciuri. Nu o dezamagi! Spune-i ca va fi acolo, in inima Vienei cateva zile, eventual de 1 Martie.

De 8 Martie trebuie sa ii asiguri surpriza vietii ei! Insula Boracay din Filipine! Te va iubi vesnic, iti va face mancare si tot ce iti place tie mai mult din punct de vedere sexual!

Daca nu ai bani pentru asa ceva, ia si tu o sampanie, o cutie cu bomboane, un trandafir si fii ZEN! Asa cum e baiatul din poza.

 Si daca, dupa, te intreaba cum ramane cu Londra, Viena si Boracay, spune-i ca nu aveti ce sa cautati acolo pentru ca tu ai fost deja cu amanta!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand te bate nevasta ca ai urmat pasii de mai sus!
Afla si cine a fost Sfantul Valentin AICI!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze