Cum A Ajuns Si Sexul Oral Sa Ne Omoare!

Breaking News : erupe vulcanului islandez Katla!
Cercetatorii care in general fac studii au ajuns la concluzia ca un virus raspandit prin sexul oral este principala cauza a cancerului la gat. E mai periculos chiar decat fumatul, sustin cercetatorii de la Universitatea de Stat din Ohio. Este vorba despre un virus care determina in general cancerul de col uterin si care ajunge pe calea sus-amintita la barbati si ii procopseste cu un cinstit de cancer la gat. Este raspandit in special la tinerii americani pe care specialistii ii studiaza de 15 ani.
Capsuna de pe tort a venit tot de la niste cercetatori care au stabilit ca durata ideala a actului sexual este 7,3 minute. Asa au decretat terapeuţii de cuplu de la "Society for Sex Therapy and Research", potrivit Gandul. 
Dupa cateva luni, cercetatorii de la Universitatea din Ohio si terapeutii de cuplu de la Society for Sex Therapy and Research au fost linsati de 200 de femei isterice. Doamnele carora partenerii nu le mai ofereau satisfactie orala si nici normala mai mult de 7,3 minute pe ceas, le-au aruncat cercetatorilor in cap pungi cu urina adunata 3 luni de la pisicile proprii, apoi i-au asteptat dupa colt si i-au calcat in picioare. Ulterior, i-au spanzurat de oua pe ei si pe prietenii lor.

Trimite acest blog unui prieten. Altfel vei ajunge prietenul cercetatorilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze