Ce Faci Intr-o Statiune Balneara!

Ce poti sa faci intr-o statiune balneara cum e Geoagiu Bai, statiune care dupa multa vreme a primit certificat de buna purtare de la Comisia Europeana! Asta dupa ce am luat bani de la UE, am bagat bani si noi cu Elena Udrea, prilej de bancuri geniale cu Traian Basescu! La Geoagiu Bai, statiune balneara tinuta in paragina de sindicate 20 de ani, s-au bagat milioane de euro. Merita! Poti face spa. Eu raman la prima mea dragoste, Olanesti unde e liniste, poti spune ca ai ce sa faci intr-o statiune balneara. Te relaxezi mai ceva ca la Vantu, bei ape imputzite de la izvoarele din localitate si dupa 2 zile scoti arma si tragi pentru ca e prea liniste. Cost total - vreo 2.000 de lei, 5 zile! In urma taierilor de pensii si salarii din Romania, bugetarii si pensionarii nu vor mai putea merge la spa in Geoagiu Bai sau in celelalte statiuni care asteapta bani sa atraga turisti, cum ar fi Bai Herculane, Buzias si Amara. Nici strainii nu vor veni. Pana cand ne civilizam noi turismul, varstnicii britanici, francezi, germani, americani, vor face baie in apele termale de pe OGLE-2005-BLG-390Lb, o planeta asemanatoare Pamantului si care pare sa orbiteze in jurul stelei sale la o distanta de 2,6 ori mai mare decat orbiteaza Pamantul in jurul Soarelui. Vezi unde poti face un spa meserias intr-o statiune balneara de la noi daca dai click pe Tanarul Cambe(in foto)!


Daca nu dai click pe tanarul Cambe si nu trimiti acest post unui prieten, vine tanarul Cambe si da click pe tine! Tanarul Cambe e un fel de Chuck Norris!


ce poti sa faci intr-o statiune balneara

Comentarii

  1. Consider ca Elena Udrea va reusi in timp sa transforme toate aceste statiuni balneare in niste locuri cu adevarat fascinante pentru turisti

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze