Cine Candideaza La Presedintie In 2014!?

Cei care vor sa candideze la presedintie in 2014 trebuie sa indeplineasca unele conditii necesare dar nu suficiente : trebuie sa aiba bani, sa fi trecut pragul Parchetului si sa fi stat putin la puscarie. Asa ca sa nu ne mire daca in 2014 se vor inscrie in cursa pentru prezidentiale urmatorii: Dan Diaconescu(a stat la puscarie dupa care si-a facut partid si si-a anuntat intentie de a purta negocieri cu toata lumea la Cotroceni), Gigi Becali( are bani, a stat si la puscarie), Dinu Patriciu(are bani, a stat la puscarie de unde a iesit plangand si acuzandu-l pe Basescu, are bani, e posibil sa mai intre la puscarie, are bani), Adrian Nastase(are bani dar nu a stat la puscarie desi ar vrea macar putzin), Sorin Ovidiu Vantu(are bani si va sta macar cateva ore sau zile la puscarie)!
In premiera in Romania, toti vor intra in turul 2 si de asemenea in premiera, toti vor conduce Romania cand va fi X presedinte!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. Deci, sinonimul pentru România? PUŞCĂRIE!..

    RăspundețiȘtergere
  2. 34001 de oameni citesc acest blog...:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. 34002 oameni citesc acest blog:)))! Vantu.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut . am gasit blog-ul tau intamplator si vreau sa iti spun ca faci o super treaba ,si am sa iti citesc cat mai des posibil articolele tale . referitor la post...tre sa fii in trend ( puscarie ) , altfel nu e de gluma.. ;) .

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze