Ce Faci Cand Vine Cutremurul Si Te Prinde La Dus?

Reactia ta cand te prinde cutremurul sub dus spune totul despre cel sau cea care esti cu adevarat! Iata cateva exemple:

1. Sari din cada si fugi pe usha cat te tin picioarele in pielea goala!
Esti un obsedat sexual, un exhibitionist cu inclinatii homosexuale, caruia ii este frica de moarte si de durere. In plus iti plac copiii, nenorocitule. Locul tau nu este printre oameni. Iti place si sa fii in centrul atentiei pentru ca suferi de un complex de inferioritate. Cred ca ai fost cel mai post din curtea scolii.
2. Te asezi cuminte sub tocul usii.
Victima sigura. In toata viata ta, n-ai fost in stare sa iei fraiele in propriile maini. Esti adica un prosop de picioare.Ai fost intotdeauna la vot, la serviciu, la piatza pentru ca asa au vrut altii. Acum Domnul vrea sa vii la el. Drum bun!
3. Te ascunzi sub chiuveta si astepti sa treaca, injurandu-l pe Basescu!
Esti un las, incapabil sa iti infrunti destinul, sa iei decizii majore, un papa-lapta. Fugi la mamica sa te intarce ca pana vei fi un barbat sau o femeie adevarata, vine pensia taiata de nenorocitul ala. M-am prins. Lucrezi la moguli aflati in kkt!
4. Pui mana pe telefon si suni sa vezi daca ai tai sunt bine!
Ar putea fi un gest frumos sa vezi daca ai tai sunt bine daca nu ai pune in pericol vietile a mii de oameni blocand reteaua de telefonie mobila. Deci esti si prost si egoist si imatur. In locul tau n-as mai iesi in lume, nici macar la cutremur. Vezi ca te suna maica-ta care e la fel de proasta si egoista ca tine.
5. Iti tragi in graba o pereche de pantaloni sau o fusta pe tine si fugi pe scari!
Esti pudic, nesigur pe tine si pe propria sexualitate, incapabil sa fii sincer cu tine si cu cei din jur, un mincinos. Locul tau este intre putzoii de gradinita! Papagalule!
6. Iti pui hainele de duminica, te barbieresti sau te machezi si scoti cainele la plimbare.
Esti dus cu pluta si nesimtit pe deasupra. Cum sa nu simti mai nene ca se cutremura blocul sau casa cu tine. Din cauza ta a fost rastingnit Iisus, Hitler a ajuns la putere, Stalin si americanii au castigat razboiul si mor oameni de foame in Somalia. Te vor fugari pensionarii pe strada sa te linseze!
7. Ramai in cada, bucuros ca vei muri curat, in timp ce iti mai admiri o data organul sexual!
Obsesia ta pentru curatenie spune multe despre tine. Te simti murdar pe inerior, plin de ganduri ascunse si perverse de care si tie ti-e rusine. Nu te vor spalat nici zece ape, de vreme ce tu esti violatorul de la ora 5. Te-am dat in gat. Vezi ca-i politia la usa.
8. Ti se deruleaza intreaga viata prin fata ochilor.
Inseamna ca e deja prea tarziu sau ai pus prea mult balsam si prea multe ierburi in apa. Mai lasa dracu ierburile. Nu te duce spre lumina. Intoarce-te si alege una dintre variantele de mai sus. Doar asa vei sti ce fel de persoana esti. Trimite si postul unui prieten, altfel te prinde cutremurul in preludiu cu Pamela Anderson si trebuie sa fugi, daca esti barbat.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel, daca esti femeie, el va fugi primul pe usa. Mareeeee dezamagire. Un porc a scapat de cutremur!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze