Ce Faci Daca Afli Ca Mori Peste O Saptamana!

Teoretic, te duci si vizitezi cele mai votate destinatii turistice din lume in 2009 si in 2010 ca sa te simti bine. Ai avea timp o saptamana daca faci repede rost de bani, sa vezi macar 3 dintre ele. Poti alege, Doamne fereste, destinatiile votate de turisti de aici.
Sau poti sa vezi Londra. Merita sa si mori acolo daca ti-ai propus sa nu cheltuiesti prea mult. Pana atunci, in 3 zile, vezi Westminster, schimbarea garzii la Buckingham, veveritele de la Meridianul Zero si te plimbi cu autobuzul etajat, e dat dracu de mishto. Ce preturi sunt la mancare si cazare in Londra, afli aici.
Daca nici asta nu te multumeste, ai sansa unica sa iti iei ultimul concediu pe lumea asta la Athos, Meteora, in Skiathos si chiar la Baile Olanesti.
In schimb tu ce faci? Te gandesti ca iti ramane copilul fara un parinte. Bei ceva. Te duci la biserica si cauti nici tu nu stii ce. Te gandesti ca poate nu mori asa de repede. Ajungi inevitabili sa te gandesti la parinti. In acasta situatie nu e indicat sa asculti Cenaclul Flacara. Iti zboara gandul si la ratele la banca si la colegii de serviciu printr-o conexiune neuronala inventata strict de capitalism. Si iti pare rau ca n-o sa-i mai vezi. Si dupa toate astea, iti traiesti viata mai departe asteptand sa mori, asa cum facem cu totii in fiecare zi. Sau nu?


Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. Declar ce simt , iubesc cu foc, cer iertare pt tot ce am gresit sau am refuzat sa vad si sa-nteleg...adaugand tot ce-ai scris tu...
    Cred ca oricare dintre noi , ar trai inzecit mai intens...comparativ cu ce traim in mod normal...

    RăspundețiȘtergere
  2. nu m-am gandit la varianta asta... cred ca nu am sa fac minic

    RăspundețiȘtergere
  3. pai asta putem sa facem si acum!!!! let s do it, Romania, lool!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze