Azi Alerta De Cutremur In Romania! UPDATE! Ianuarie 2012

In 10 ianuarie a avut loc, potrivit Mediafax, un cutremur de 4,4 in Vrancea. AZI. Alerta a fost data cateva ore mai tarziu. In cateva ore pot disparea milioane de vieti. Multumim.
2 ianuarie 2012 : 21 de cutremure s-au produs in Romania in primele 2 zile din 2012!
Update 22 noiembrie 2011 : s-a produs un cutremur de 4 grade in zona Vrancea.
Update 4 octombrie 2011 : un cutremur s-a produs azi dimineata in zona Vrancea. A avut 4,8 grade si s-a resimtit la Bucuresti. Replicile sunt slabe de obicei, zice Institutul de Fizica a Pamantului. Azi a fost cutremur in Romania, in zona Vrancea, azi la ora 8.32 potrivit stirileprotv.ro. Interesant e ca acum patru zile Institutul de Seismologie Aplicata anunta ca in patru zile va fi un cutremur pentru ca zona Vrancea e agitata. S-a intamplat. A fost alerta de cutremur de 4 si ceva pe Richter. Cei de la Seismologie Aplicata spuneau ca un seism vine in special cand e luna plina. A fost luna plina! Am crezut ca a fost doar o reclama ieftina sa te abonezi la alerta de cutremur prin sms care costa 60 de euro pe an dar se pare ca n-a fost asa. Eu stau la 3, muncesc la etajul 10 si in general nu mi-e frica de cutremur! Vezi ce spune Carmen Hara despre cutremurul din Romania in 2010 aici!
Daca nu dai acest post unui prieten, chiar nu mai am ce sa fac pentru tine!
Ce faci in schimb daca te prinde cutremurul la dus? Reactia ta in acel moment spune totul despre cel sau cea care esti cu adevarat. Afla ce fel de personalitate esti in conditii extreme!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. curios ca la primele stiri de la 6 dimineata a spus ca a avut 5,1 grade!!!eu le simt pe cele de la 5 in sus,si l-am simtit!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze