Ce Spun Bugetarii Despre Victor Ponta!

Bugetarii si pensionarii care l-au auzit pe Traian Basescu vorbind despre concediul pe care Victor Ponta si l-a facut in Liban au ramas stupefiati. Domnul Ion Mistret, de exemplu, viceprimar in comuna Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate a exclamat : "Bah, esti nebun? 99 la suta din pensionari n-au vazut Marea Neagra din tinerete. 75 la suta din bugetari n-au vazut Marea Neagra de ani de zile si tu, tu, Brutus, te-ai dus in vacanta in Liban? Ce mai conteaza din banii cui, panarama care esti!"
In felul acesta, Traian Basescu si-a atins tinta ca si in cazul Geoana - Vantu! Intrebarea : Ce-ai cautat acolo cand noi murim de foame aici? a aparut pe buzele tuturor. Iar Victor Ponta a facut greseala sa demonstreze cum si-a platit singur vacanta, in loc sa spuna: mi-au dat ai mei bani pentru ca nici eu, nici Daciana nu ne puteam permite o vacanta in Liban, iar lui Traian Basescu ar trebui sa ii fie rusine ca intra cu picioarele in viata romanilor(aici nu ar fi stricat o lacrima in coltul ochiului). Ura impotriva presedintelui ar fi crescut imediat pentru ca oamenii ar fi spus : Ce se leaga domnule de copilul asta, betzivul ala chior? Cum Ponta a picat in plasa lui Basescu, la fel ca Geoana, nu pot decat sa concluzionez ca micul Titulescu e prea mic, iar consilierii lui sunt praf.
De ce a iesit presedintele cu aceasta manevra si de ce a repetat la B1 cateva nume cum ar fi Adrian Nastase, Ion Iliescu, Hrebenciuc, Vantu, Patriciu, Voiculescu? Domnul Ion Mistret ne-a lamurit, el fiind un fin cunoscator al mizeriei din politica romaneasca : Traian Basescu stie ca sus-numitii pregatesc debarcarea lui din nou. Ponta a anuntat ca PSD va incerca suspendarea daca presedintele promulga legea pensiilor.
Aceasta fina analiza ne-a fost oferita de domnul Ion Mistret, viceprimar in comuna Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate. Tot domnia sa are si solutia pentru iesirea din criza pentru care trebuie sa dai click aici!
Trimite acest blog unui prieten. Numai asa vei vedea si tu in viata asta piramidele din Egipt si Libanul. Prefixul telefonic al Libanului este +961!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze