Secretele Atacurilor Teroriste Din 11 septembrie 2001!?

Update...
In martie 1962 - Seful statului major american propune planul Northwoods. Un avion cu asa zisi studenti aflati in vacanta, in realitate agenti, urma sa plece spre Cuba. Pe traseu, avea sa fie inlocuit cu un avion telecomandat. "Studentii" ajungeau la o baza si erau evacuati. Aparatul telecomandat, oficial, plin cu studenti, urma sa fie aruncat in aer deasupra Cubei. Urmare a acestui atac, Cuba avea sa fie invadata. Planul a fost respins de Casa Alba.
Februarie 1998 - primul aparat telecomandat de transport face primul zbor de proba deasuprea unei baze militare americane.
Oct. 2000 - primul exercitiu MASCAL, in care un avion Boeing loveste Pentagonul. Charles Burlingame, fost pilot, si care a lucrat pentru Pentagon, participa la simulari. Ulterior iese la pensie, dar se angajeaza la American Airlines. Peste un an Boeingul lui loveste Pentagonul.
24 iulie 2001 - Larry Silverstein, proprietar al cladirii 7 World Trade Center, inchiriaza si turnurile gemene pe 99 de ani, cu 3,2 miliarde de dolari. In contract e o polita de asigurare impotriva atacurilor teroriste, de 3,5 miliarde de dolari. Imediat dupa prabusirea turnurilor gemene, a cazut si cladirea 7 WTC, din cauza unor incendii.
6 septembrie 2001 - se pariaza in draci, de 4 ori mai mult ca intr-o zi obisnuita, ca actiunile American Airlines vor scadea.
Sunt scosi din WTC, cainii care detecteaza bombe.
7 septembrie 2001 - se pariaza in draci, de 5 ori mai mult decat intr-o zi obisnuita, si ca actiunile Boeing vor scadea.
10 septembrie - se pariaza de 11 ori mai mult deca media zilnica obisnuita, ca actiunile United Airlines vor scadea.
Ofiteri superiori din Pentagon isi anuleaza zborurile pentru a doua zi. Condoleza Rice il suna pe primarul din San Francisco, Willie Brown si ii spuna sa nu zboare a doua zi. Fratele presedintelui Bush, Marvin, a fost director al companiei care asigura securitatea pe zborurile United Airlines si la World Trade Center. A fost si director al societatii care asigura World Trade Center(inclusiv cu cele 3,5 miliarde de dolari) impotriva atacurilor teroriste.
Din peste 260 de miliarde de dolari in aur din depozitele aflate la subsolul WTC s-au recuperat echivalentul in aur a 230 de milioane de dolari. Un trailer plin cu aur a fost gasit in tunelul care lega WTC, cladirea 4 de WTC, cladirea 5.
Update : Vezi si cum arata al treilea razboi mondial si noua ordine economica!

Comentarii

  1. auzi, zi-mi si mie de unde stii ca se paria in draci. Pune sursa de unde ai luat daca ai luat de undeva. Mi se pare o prostie ceea ce spui cu pariatul...in draci, comon on.

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim:tu de unde crezi ca am bani acum?

    RăspundețiȘtergere
  3. toata lumea zice ce-i trece prin cap...mi-e somn:))e usor sa zici ceva ce nu se poate demonstra;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze