Efectele eruptiei vulcanice din Islanda!

Nostradamus spunea in versetele sale ca un munte de foc se va abate asupra Orasului cel Nou si il va distruge. Toata lumea s-a grabit sa spuna ca a prevazut atentatele de la World Trade Center pentru ca in verstetul lui aparea si ceva legat de Regele Terorii care se va abate asupra regiunii. America are insa un mega-vulcan, in Parcul Natural Yellowstone care a erupt acum cateva sute de mii de ani si a schimbat clima. Specialistii spun ca da ar erupe din nou, ceea ce nu e greu de crezut la cum se misca placile tectonice din jurul lui, ar ingropa America sub cenusa. Nu doar asta ar fi problema. Natiunea americana ar disparea pentru ca cenusa e mortala. S-ar muri intr-o veselie si in alte zone de pe glob pentru ca norul vulcanic ar ajunge peste tot, in concentratii mai mici sau mai mari. Vulcanul din Yellowstone erupe o data la 600 de mii de ani. Ghici cand a erupt ultima data? Acum 630 de mii de ani. Asa ca hai sa zburam cat mai avem vreme. In plus fauna din zona parcului a disparut complet din 2003 pana acum pentru ca brusc, in zona unui gheizer, pamantul s-a ridicat, iar temperatura in sol, a ajuns la 2000 de grade Celsius. Specialistii spun ca magma, aflata oricum intr-un cos la 500 de metri adancime a inceput sa urce. Daca bashina asta erupe, sunt sanse sa se instaleze pe Pamant o iarna nucleara, cu temperaturi mai mici de la 5 pana la 100 de grade. Daca va erupe Yellowstone, forta va fi echivalenta cu peste 100 de mii de bombe Hiroshima, cel putin. Super-vulcani se mai gasesc in Siberian Traps din Rusia, Long Valley California, Valle Grande din New Mexico si nu numai.

Trimite acest blog unui prieten. Oricum nu putem face nimic si te-am pupat pe portofel!

Comentarii

  1. ba, din cate vad eu pe harta aia a ta, Europa e la jumatate. Deci la noi o sa fie un aer mai putin basit de americani si aia cu ochii mici. Ha, scapam

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu scapa nimeni, crede-ma. Acum 600 de mii de ani, ne-am ascuns cu totii degeaba. Asa ca vindeti tot ce aveti, intoarceti-va la credinta. Stiu eu o ascunzatoare buna pentru bani in caz ca scapam!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze