Experimentul de la Geneva, cutremurele si vulcanii!

Cercetatorii nu au stabilit inca daca exista o legatura intre experimentul de la Geneva, gasirea particulei lui Dumnezeu, refacerea Big-Bangului si cutremurele tot mai intense din ultima perioada si activarea unor vulcani precum cel din Islanda. Si chiar daca ar fi gasit o legatura n-ar da-o publicitatii. Doamna Mariana din judetul Timis ne-a scris insa ca a gasit ea conexiunea. Redam scrisoarea in intregime.
"Draga domnule Tanarul Cambe,
Experimentul de la Geneva, unde cercetatorii refac facerea Lumii si surprind in plina activitate particula din care este creat fluidul care da forma Universului nostru asa cum il vedem noi, m-a pus pe ganduri de la inceput. Si asta pentru ca imediat ce a fost construit tunelul acela au inceput sa se intample lucruri ciudate pe care si dumneavoastra, probabil, le-ati putut observa. Mai intai a fost cutremurul, urmat de tsunami din Indonezia in 2004. Apoi cutremurele s-au tinut lant. Peru, Mexic, California, Italia, China, Afganistan s.a.m.d. A fost un mic seism si in Marea Neagra. Credeti ca energiile uriase declansate la Geneva si care sunt capabile sa deschida porti spre universuri paralele nu au legatura cu aceste dezastre asa-zise naturale? M-am temut sa avansez o ipoteza in acest sens pana la izbucnirea vulcanului din Islanda. Sunt sigura ca exista o legatura si ca vor continua catastrofele, mai ales ca se apropie anul 2012. Ganditi-va doar ca de la Geneva, cum spunea si Nostradamus, ar putea porni o gaura neagra ce va inghiti pur si simplu Pamantul si planetele invecinate...In fine, ce ma face sa cred ca exista totusi o legatura intre toate acestea este si comportamentul recent al sotului meu. Noaptea nu mai doarme in pat, ci leviteaza pe langa lustra si in plus i-a mai crescut un testicol. Si pisica mea, in varsta de 9 ani, a inceput brusc sa vorbeasca. Si stiti ce a spus? "L'apparente injustice de l'existence materielle est en realite la revendication de la justice supreme du Seigneur". Stiti ce inseamna si stiti ca este un extras din Bhagavad-Gita, cea mai importanta carte a Vedelor. Pisica mea nu vorbea pana ieri, iar de remarcat ar fi ca sotului meu i-a crescut testicolul langa lobul urechii. Nu e de neglijat nici comportamentul vecinului de la 2 care imi fura mancarea din frigider dupa ce intra pe gaura cheii, prin simpla utilizare a materiei negre si a unui spaclu. Acestea fiind zise, daca nu veti publica aceasta scrisoare pe blogul dumneavoastra, va veti intalni cu un vultur la 500 de metri altitudine.

Cu stima, Mariana, suporterita a AS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic(Timis, liga III)!"
Trimite acest post unui prieten daca vezi o legatura intre experiment si vulcan. Altfel, o sa te trezesti pe norul vulcanic, cantand la harpa!

Comentarii

  1. Ce efecte :)) Sper ca pana in 2012 sa nu ajungem si noi ca vecinul care intra pe gaura cheii, sau mai rau :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))) e caz real. O femeie destul de in varsta din Bistrita sesiza acum ceva ani politia din cauza asta. loooooooool

    RăspundețiȘtergere
  3. lol doamne ce chesty incredibile nu-mi vine sa cres asata doamne:P:P:P:P:P:P:):D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze