Facebook si divortul!

Facebook te ajuta sa divortezi. Facebook te ajuta sa iti inseli partenerul sau partenera. Facebook te ajuta sa iti gasesti jumatatea. Facebook te ajuta sa dai o buca cinstita pana iti gasesti jumatatea. Tot Facebook te ajuta sa mai dai o buca cinstita pana iti inseli partenerul sau partenera. Si, surpriza, Facebook te ajuta sa dai a treia buca cinstita pana divortezi. Am enumerat cateva dintre miturile Facebook luate in discutie de specialistii( am crezut ca specialistii in dat o buca cinstita) in consiliere maritala. Ei spun ca Facebook te ajuta sa iti gasesti foste iubiri si, cum tentatia e mare, inima cere, cazi in pacat. Asa au aparut miturile enumerate mai sus.

Si atunci, specialistii in dat o buca cinstita(pardon, consilierii maritali) le dau un sfat cititorilor Libertatea, unde a aparut articolul. Partenerul uita de fostele iubiri cu o mancare buna si un sex oral. Partenera a uitat deja de fostele iubiri, dupa principiul ochii care nu se vad, se uita dupa altii. Oricum, atentie la colegii ei de munca!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa si o repara amantul ei sau amanta ta!

Comentarii

  1. Vai :)) Deci, Facebook e de vina pentru toate :)) Atata timp m-am intrebat ce o fi cu relatiile care nu mai functioneaza. In sfarsit am gasit raspunsul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata unde duce tehnologia. Vom iesi la o bere virtuala in curand.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne apara si pazeste sa nu ne iasa noaptea in cale!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze