Vedete pe Facebook!

Pe Facebook, Iisus Hristos are 127 de fani si a discutat despre rugaciune pe Rugaciune catre Domnul nostru Iisus Hristos on the Iisus Hristos discussion board.. In ce priveste activitati recente a ascultat pe Youtube, Doamne Iisuse Hristoase,Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi!
Buddha are 22.360 de fani. Majoritatea scriu in limbi straine. E un wall bun in care sa iti promovezi site-ul sau afacerea ca toata lumea scrie ce vrea. Evident, fiecare in functie de karma lui!
Patriarhul Daniel e un distrus. Are putini prieteni pentru ca de contul lui se ocupa un pacatos. La activitati scrie ca umbla prin tara si face rost de bani! Detalii aici
Profetul Mohammed are aproape 113 mii de fani. Pe wall-ul lui a scris inclusiv Michael Jackson. Redau textul integral : Michangel Jackson : My beloved friend,
I am searching for a million ways, how to make this world a better place and I need your help. Tell me, what is your personal gift to the world to make it a better place?
Elena Ceausescu figureaza ca locatie in Cancun, Mexic, si intr-o open relationship cu Nicolae Ceausescu.
Si ca tot veni vorba, lui Bin Laden astia de la Facebook i-au dezactivat contul, potrivit Radio Infopro

Trimite acest blog unui prieten. Altfel o sa iti ceara prietenia pe Facebook Adrian Nastase! Daca esti femeie, vei deveni prietena cu Elton John!

Comentarii

  1. "open relationship cu Nicolae Ceausescu" :)) Tare asta :))
    Ia sa vad cu cine ma mai imprietenesc si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. aaaa buna idee.... imi fac alt cont!! Tutank-amen.. sa vezi cum dau lovitura!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Alexandra: s-ar putea sa fie si Michael Jackson, n-am verificat:)))))
    @Black Angel:loool. o sa fie coada la cereri de prietenie. Ce caterinca si FB-ul asta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Patriarhul Daniel e un distrus, dar fii sigur că are mai mulţi prieteni, asta pentru că de conturile lui se ocupa o grămadă de păcătoşi. De sus în jos - secretarul de patriarhie, inspectorii de la culte, mitropoliţii şi episcopii, protopopii sau protoiereii, apoi simplii preoţei şi chiar enoriaşul dezorientat de indexarea continuă a taxei pe acatiste.

    RăspundețiȘtergere
  5. @baricada:indexarea taxei pe acatiste? Loooooool. Asta-i buna. Taxa pe acatiste fara factura, indexata in functie de rata inflatiei si cursul leu-euro pana va veni imparatia domnului. :)))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze