Cum sa strangi bani!

Bancile s-au apucat sa ne dea sfaturi despre cum sa punem bani la saltea. E clar ca e criza. Sunt vizati mai ales cei cu credite. Rationamentul e simplu. Tu pui bani la saltea ca sa ii dai la banca. Rata. Daca nu dai. Vine banca si iti ia salteaua, patul, perna, masa, televizorul, plapuma, acoperisul, usile, peretii, PET-ul de bere pe care n-ai mai putut sa-l bei, prezervativele de pe etajera, sosetele din picioare, oglinda de la baie, trei chistoace lasate in scrumiera etc. Printre sfaturile de la banci: sa stingi lumina cand pleci de acasa, sa inchizi calculatorul si radioul, ca sa nu mai zic de televizor, sa stai o zi intreaga fara sa cheltui nimic si sa iti notezi cand trebuie sa platesti ratele. Putem sa adaugam: sa nu atragi apa la toaleta decat o data, dar O DATA pe saptamana, sa nu cumperi niciodata deodorant si nici sa nu folosesti sapun decat o data, dar O DATA pe saptamana, sa nu mananci seara, dimineata sau la pranz decat O DATA pe saptamana. In rest potzi sa mananci doar pe la 4 dupa-masa niste paine. Sa nu bei apa nici de la chiuveta. E un lac in Plumbuita! Sa nu cumperi haine! Gasesti destui batrani pe care potzi sa ii jefuiesti. Sa nu cresti animale de casa. Daca ai unul, mananca-l joia. Vineri e post. Sa nu folosesti masina, trenul sau mijloacele de transport in comun. Mergi pe jos. Iti IA o zi si o noapte de la Brasov la Bucuresti, o saptamana de la Oradea si o viata din America pana la Universitate.
Ce au uitat bancile sa mentioneze? Ca potzi economisi o gramada de bani daca nu le mai platesti ratele umflate!

Multumesc pentru poza acestuia!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. Ce de solutii :)) Deci, hai sa traim cu aer vreo saptamana si sa vezi ce cresc economiile romanilor :)) Nu o sa fie cozi la banci, ci la cumparat saltele :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si ciorapi!!!!!!!!!!!!, Alexandra! Ciorapii salveaza romania, rOMANIA am zis!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)):)) Bine ca mi-ai spus. Cand o sa plec de la serviciu, ma duc sa-mi fac o rezerva de ciorapi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Clar...se ia o oala cu emailu ciobit cumparata de bunica in '82 din obor, se umple doo treimi cu apa din Plumbuita, se adauga cativa ciorapi (neaparat din aia cu gaura)si...avem o minunata ciorba ciorapeasca. Facand economie in acest fel, vei putea beneficia de ultraoferta de credit pentru garsoniera cu vedere la cer si card de credit cu descoperire nelimitata pentru cumparaturi in Rai. Fie-i dobanda usoara!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Daudyn: ciorpa ciorapeasca merge cu un vin bun, din pastile de slabit, a zis Matache Macelaru:)))))iar garsoniera cu vedere la cer e geniala!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze