Semne ca e indragostit de tine!

Update : citeste si cum sa agati fete si metode de agatat baieti!
Intr-o revista dedicata femeilor, mai degraba adolescentelor dar ce zic eu, dedicata fetelor de gimnaziu, se detaliaza semnele potrivit carora barbatul isi iubeste femeia. Nu pot sa le spun pe toate pentru ca si timpul meu si al tau costa bani. Asadar, el te iubeste daca ar face orice sa iti fie bine. S-ar oferi sa iti repare si laptopul. Daca nu se intampla asa, e un porc a-tehnic, incapabil de sentimente, deci transmite-i sa iubeasca o consola pentru ca tu esti FEMEIE, dobitocul.
Apoi, cand te duci la el, descoperi in bucataria lui numai chestii care iti plac tie(cappuccino cu aroma ta preferată etc). Daca bucataria e plina de vase murdare, te va cere in casatorie, iar daca frigiderul e burdusit cu vodka, bere, gin si vin, te va cere chiar azi cand vei fi foarte frumoasa.
Bineinteles ca te iubeste daca in privirea lui apare o sclipire cand se uita la tine. Evident, daca nu a baut toata vodka din frigider sau daca nu e nebun. Privirea indragostitilor, a alcoolicilor si a nebunilor are ceva aparte.
E inca un semn ca te iubeste si daca face gesturi tandre, cum ar fi sa te sarute pe frunte. Daca te saruta pe ceafa, in cur si deasupra lui, fugi cat te tzin picioarele. Prietenii(lui) stiu de ce.
Te intreaba ce iti place mai mult in pat, apoi pune in practica si incearca sa te duca tot timpul pe culmile placerii. Daca are 90 de ani si e plin de bani, te-ai scos, va muri repede, daca nu, tot va muri repede.
Bineinteles ca pe Facebook apare ca implicat intr-o relatie serioasa. Chestia asta e o vrajeala. Stim doar ca femeile sunt mai atrase de barbatii insurati, cu experienta decat de zapaciti singuri si ne-siguri.

Trimite acest blog partenerului\partenerei. Vezi si tu ce iese...

Comentarii

  1. mamaaa.. ai scris un Camion de adevar!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Teo: Calul e beat pulbere:))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Black Angel:am scris ce am inteles si eu din Unica, numarul pe aprilie, Unica cel mai bun ziar de sport ....din Romania. Looooooooool!

    RăspundețiȘtergere
  4. ...da eu tin minte ca Unica.. acu 15 ani.. era revista despre femei.. imbracaminte... si alte prostii :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine, atunci. Unica cel mai bun ziar de pantofi si posete din ...Romania:))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze