IN CAPUL PRESEDINTILOR - 2!


Sorin Oprescu este primul medic din Romania care declara ca in iunie 1990 minerii ar fi fost cei molestati si batuti de manifestantii din Piata Universitatii, spune Asociatia victimelor mineriadelor, citand declaratia de la Parchet. Atunci in piatza, daca va mai amintiti, minerii au fost facutzi chiselitza, sangele lor a manjit Universitatea pentru ca bestialitatea intelectualilor i-a impins la crime de neinchipuit, printre uralele lui Ion Iliescu. În timpul facultăţii Sorin Oprescu a fost membru marcant al Asociaţiei Studenţilor Comunişti din România, scrie in Wilki.
Sunteti profesori care munciti pentru copiii nostri - sa-i formati ca oameni? Pentru ei, nu existati! Sunteti muncitori in combinate la Galati, Mures, Hunedoara, Iasi, Resita si Baia Mare? Pentru ei, nu existati! Sunteti agricultori care asteptati subventii si sprijin? Pentru ei, nu existati! e un fragment din discursul de lansare pentru Cotroceni, scris cel mai probabil chiar de Sorin Oprescu. Pentru ca e destept! Atat de destept incat copiaza pas cu pas ce-a facut Traian Basescu in 2004. Adica nimic, nici la primarie, nici la Cotroceni. E cam greu asha! Plus ca vine ziua ta pe 7 noiembrie, dom primar si stii piesa de la Parazitii!
Interesant e ca Oprescu nu are amintiri din copilarie in nicio biografie. Singura a fost spusa la Promotor. A primit cadou de la tatal sau o Dacie, in tineretze! Ca un veritabil UTC-ist! Este destept, o repet. Stie sa vorbeasca. Stie sa tzina discursuri. Are grija sa nu-l poata acuza nicio femeie ca a lasat-o gravida! Viata de familie nu exista dar sunt femei frumoase pe care le-a avut. Toate femeile sunt frumoase. Iubeste BMW. Atat de mult incat a uitat sa puna unul in declaratia de avere. In rest pot sa copiez ce am scris despre Traian Basescu in ce priveste nebuloasele inconstientului sau.
Am scris acest post pentru ca in timp ce la televizor era discursul lui Oprescu, eu asteptam de 15 minute sa vina apa calda. N-a venit nici acum, futu-ti gura ma-ti de gunoi. Tanarul Cambe va pune stampila pe totzi candidatzii la Cotroceni, va desena penisuri pe buletinul de vot si isi va face poza cu el. Ne vedem la vot, tovarasi UTC-isti apolitici, independenti! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze