OFERTE IN IARNA ASTA!

Vezi si CAND SE INCALZESTE IN 2012
Baietii de la infoturism mi-au trimis ofertele pentru aceasta iarna, ca si cum ar face mishto de mine, stiind in prealabil ca sunt lefter. Sa aruncam un ochi si sa ne bagam picioarele, banii, nasul, UN deget, dusmanii si prietenii dar mai ales datoriile.
1. Praga. Ajungi cu avionul daca nu ti-e frica. Stai 3 nopti, dai 250 de euro, mananci dimineatza dar stai la 4 stele. Taxele de aeroport sunt incluse dar cei 250 de euro sunt de persoana. Hai sa ne uitam la poze, zic...

2.Austria - Zell am See. Ajungi cu ce potzi. Stai 7 nopti, platesti 238 de euro, mananci dimineatza, daca mai ai nevoie ca doar ai mancat tot dimineatza si la Praga. Hotelul e de 3 stele. Cei 238 de euro sunt tot de persoana.

3. Antalya. E valabil doar intre 29 decembrie si 2 ianuarie. Ajungi cu ce potzi. Stai la 5 stele, all inclusive, platesti 209 euro (4 nopti)\de persoana.

4. Hai si cu Parisul. Intre 15 octombrie si 15 decembrie poti sa te duci sa vezi Parisul. Ajungi cu avionul si stai 3 nopti la hotel de 3 stele si asa cum te-ai obisnuit mananci dimineatza. Dupa aia, scoti banul sau mucles. Costa 380 de euro de persoana.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze