Dezbraca-te ca nu-ti fac nimic!

Campania pentru Cotroceni e in plina desfasurare. Mircea Geoana e de la PSD, a venit la lansare cu bunica Iliescu si a descoperit mai nou ca produsele agricole romanesti au gust, fatza de multe din cele de export. Vrea un brand din ele. De cand e Geoana prin Parlament, un copil a crescut de la 0 ani la varsta de scolarizare si singurul produs cu expunere adevarata e palinca. Noroc ca a fost nea Nicu Vacaroiu presedinte la Senat.
Sorin Oprescu inca mai are vise cu chinezi care ii dau bani pentru piloni uriasi pentru autostrazi suspendate. Pana atunci testam tramvaie contractate de Videanu si ii inlocuim marmura ca s-a stricat. Oprescu viseaza mai departe chinezi.
Crin Antonescu latra uneori la luna despre Traian Basescu si atat. Nici el nu intelege ce spune pentru ca se pierde in muzeele propriei memorii si marturiseste in Gandul ca pastreaza imaginea fiecarei iubite ca pe o icoana. Dumnezeu e femeie!
Traian Basescu vrea 3 luni in plus la somaj. E un semn?
Vadim Tudor anunta ca va fi presedinte numai cine va dori el. Nu e nebun. Are dreptate. In 2004, Basescu a iesit presedinte cu voturile de la Vadim, date de bunavoie.
Fiecare viseaza ceva mare. De ceva mare suntem condusi si noi...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze