Vorbe Frumoase Pentru Barbat De La Femeia Lui De Craciun

Ce vorbe mai frumoase decat acestea ii poate spune o femeie barbatului ei de Craciun! Sunt vorbe frumoase pornite din suflet!
Dragul meu, si-a inceput femeia vorbele frumoase pentru barbat de Craciun, de cand m-ai luat de nevasta, in fiecare zi ai scapat de moarte, iar eu de puscarie pentru omor. Deci, eu iti dau viata.
De cand m-ai luat de nevasta si gateste mama, ai si tu ce sa mananci. Fara mancare, ai muri. Deci, eu iti dau viata.
De cand m-ai luat de nevasta, nu mai pierzi noptile cu prietenii la bautura. Oboseala si bautura te pot ucide, deci eu iti dau viata.
De cand m-ai luat de nevasta, iti versi frustrarile in munca si ai o cariera stralucita. Fara cariera, ai fi mort, deci eu iti dau viata.
De cand m-ai luat de nevasta si bagi aspiratorul zilnic, nu te mai dor oasele. Durerile de oase te pot ucide, deci e a doua oara cand iti salvez viata.
De cand m-ai luat de nevasta, nu mai umbli pe la femei frumoase, nu mai stai atarnat de geam cand vin sotii lor acasa, nu mai stai cu teama ca ai luat vreo boala venerica, boli care te pot ucide, in timp ce de la mine ai luat un copil.
De cand m-ai luat de nevasta si mi-ai facut si un copil, vei trai daca ai grija de el. Viata e singurul lucru pe care ti-l poti dori mai mult, nu-i asa? Eu ti l-am oferit.



Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze