Adevarul Despre Sexe Barbati Si Femei

Adevarul despre Sexe e undeva la mijloc. Pentru ca adevarul despre sexe ar putea arata asa! Aici este de fapt adevarul despre sexe :
-I-am zis sotului meu ca, daca nu imi cumpara o rochie noua, ies goala pe strada, sa vada lumea ca nu am cu ce sa ma imbrac!
-Si ce a zis?
-Daca tot iesi, cumpara-mi si mie doua beri!
Bancul acesta despre adevarul dintre sexe si despre sexe mi se pare neadevarat. Total inoportun, de vreme ce adevarul despre sexe este cu totul altul. Sa recapitulam istoria de mii de ani :
Femeile par neajutorate in timp ce barbatii vaneaza in epoca de piatra. Curios e faptul ca femeile perpetuau specia cand barbatii erau la vanatoare. In Evul Mediu femeile pareau pudice dar perpetuau specia in timp ce barbatii erau ba in cruciade, ba in harem ca la turci. In epoca moderna, femeile erau cochete in timp ce barbatii se bateau ca prostii prin primul razboi mondial si prin al doilea. Specia s-a perpetuat pentru ca altfel nu am fi ajuns la 7 miliarde pe aceasta biata planeta. Adevarul despre sexe e undeva la mijloc, intre razboaie, cruciade, vanatori si amanti. Vorbind azi de dimineata cu o femeie foarte frumoasa si foarte desteapta , am ajuns la urmatoarele concluzii in ce priveste adevarul despre sexe!

Barbatii vor ca femeile sa ii adore. Pentru asta vaneaza mai mult, pornesc cruciade, razboaie mondiale, inainteaza in cariera! Nu le e niciodata de ajuns O femeie! Natura face glume proaste, am zice noi, insa barbatii vor mai multe femei pentru ca asa le dicteaza instinctul, iar instinctul e dictat de natura care vrea supravietuire. Vezi si cat mai e pana la sfarsitul lumii!
Spre deosebire de femei care vor tandrete, nu bere, dragoste, nu sex, sensibilitate, nu placere animalica. Si totusi barbatii le ofera un iepure vanat prin padure, 3 razboaie, 6 cruciade si niste muschi. Cum sa mai fii femeie in ziua de azi, cand ai langa un corporatist care vorbeste despre o strategie prin care sa spulbere concurenta! N-ai prefera un vanator?
Adevarul despre sexe este ca si barbatii si femeile gandesc la fel. Si faza tare e ca trebuie sa citesti CEVA FRUMOS PENTRU FEMEI !
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa! Sau intra pe site-ul de sub poza si mai vorbim!

Daca nu dai click un pisoias va muri

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze