Cele Mai Bune Clipuri Din 2011 In Romania

Daca n-ar exista cele mai bune clipuri din 2011 in Romania, cu siguranta clipul cel mai bun ar fi imnul cantat la Romania - Franta de Marcel Pavel. Muzica, muzica, fotbal, fotbal, cele mai bune fire de iarba, tot sa traiesti. Cum insa cel mai bun clip din 2011 in Romania l-a cenzurat pe Traian ca sa nu se prinda francezii ca suntem urmasii lui si sa se sperie, am decis sa alegem noi cele mai bune clipuri din 2011 in Romania. Nu ii bagam in seama pe CRBL sau Giulia pentru ca ei stiu ca ii iubim neconditionat. In plus am putea fi acuzati de neloiala concurenta, trafic de influenta, 7 ani de penitenta ca Marius Petcu. E tipul din serialul "Un sindicalist abuza...".
Prin urmare pe locul 3 in topul intitulat Cele mai bune clipuri din 2011 in Romania se afla Maximilian - Sophie.


Criterii : imi place pisica din clip(50%), imi place gagica din clip(50%), surprinde cu acuratete aspecte esentiale ale vietii noastre de zi cu zi(40%), imi aduce aminte de ultimul Snoop cu Guetta(40%). Stiu, iese 180%. Lasa, ca taiem de la urmatorii.
Pe locul 2 prin urmare in top cele mai bune clipuri pe 2011 in Romania sta, in cel mai pur stil cronicaresc, cel mic la stat si degraba varsatoriu de hituri. Marius Moga si Guess Who - Tot mai sus.


Criterii : au filmat la Obor(20%), Moga e pe un TIR(60%), Moga e pe un TIR si canta la pian(50%), clipul e lucrat bine rau(90%). Stiu, suntem in continuare cu deficitul la pamant.
Si acum, pe primul loc in topul celor mai bune clipuri din 2011 in Romania...e unul excelent filmat, excelent montat si e despre un leopard care fuge cu un card. Leoparzii din acest clip joaca foarte, foarte, foarte bine.


Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!
Vezi si ce filme se lanseaza in 2012!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze