Lista Cumparaturilor De Craciun Si Cat Costa

Fiecare isi face lista cumparaturilor de Craciun si ne gandim si cat costa toata distractia. Un calcul simplu arata ca lista cumparaturilor de Craciun costa cat salariul minim pe economie. Aproape. Asta pentru ca din lista de Craciun pot sa dispara unele lucruri, mai ales ca urmeaza un an mai greu si care ne va costa mai mult decat ne-am imaginat. Prin urmare din lista cumparaturilor de Craciun nu trebuie sa lipseasca sunca, toba, carnatii care impreuna pentru o familie de 2 persoane sau mai mult, costa undeva la 80 RON. Friptura de porc face iar 60 RON, indiferent daca ai invitati sau nu. Oricum ai si sarmale din carne de curcan ( usoare) pentru care trebuie sa scoti vreo 50 RON daca iti trimite soacra sau maica-ta foi de varza si ai tu restul de ingrediente. In privinta ciorbei, ea trebuie sa fie racoritoare. Asta te costa 40 RON pentru cel putin 6 portii. Fructele, absolut necesare, costa 40 RON. In Romania, bautura costa cel mai mult. Pentru tuica fiarta si vin, 2 sticle de wiskey si apa minerala, vei plati 180 RON cel putin, in cazul in care ai invitati la masa de Craciun. Daca nu, vei bea singur! Probabil ca ai pus deja muraturi, deci nu mai intra in calcul! In privinta bradului, adauga la lista cumparaturilor si la cea a cheltuielilor de Craciun inca 70 RON. Totalul pe care trebuie sa il platesti pentru lista cumparaturilor de Craciun traditional arata ca ea costa : aproximativ 500 RON.
Repet! Traditional!

N-o sa inteleg niciodata aceasta poza in care lista cumparaturilor de Craciun pare sa coste destul de putin! Pentru ca am uitat cadourile! Inca cel putin 300 RON ca sa scapi ieftin si cu bun gust! Stiu eu un loc mai bun : AICI !
Vezi si cum se anunta Starea vremii de Craciun si Revelion
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. Eu cred ca o idee buna ar fi ,ca lumea sa nu cumpere , separat toate chestiile astea toba , sunca , etc , e mai simplu sa i-a toate intr-un pachet ..adica un porc ! acolo ai sa iti faci cam tot ce vrei , bine..daca stai la oras si nu ai o casuta ceva la tara , sau parti din familie ,e posibil sa fie un pic mai greu cu taiatu , si restul lucrului . parerea mea

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze