Ce Gadgeturi Ii Poti Face Cadou De Craciun Unei Fete

Decembrie 2011 : eruptie a vulcanului Katla!
Gadgeturile cadou pentru fete pot parea o ciudatenie. Mai ales gadgeturile cadou de Craciun pe care sa le poti oferi unei fete fara sa pari ciudat. Si totusi, exista gadgeturi ce pot fi facute cadou de Craciun unei fete, in ciuda legendei ca fetele nu folosesc gadgeturi pentru ca ele nu trec de Solitaire deoarece nu stiu sa isi instaleze un joc de strategie pe calculator, de exemplu, bla, bla. Dar, sa fim intelegatori! Fetele apreciaza un gadget cadou in functie de utilitatea lui si, in egala masura, sa zicem, de brand. Sa incepem cu un gadget pe care il poti face cadou de Craciun unei fete fara teama ca vei gresi. Manusile atat de sensibile incat le simte si ecranul unui Iphone. Si totusi sunt calduroase, fine, cu alte cuvinte ea nu va mai avea nicio scuza ca n-a intrat prima pe Facebook sa dea like la o postare de-a ta, motivand ca era afara si ii inghetau mainile. Manusile pentru gadgeturi de acest gen costa aproape 18 dolari pe Amazon.

Detalii despre aceste manusi : http://www.gifts.com.

Sa trecem insa la lucruri si mai serioase! Ce fata nu si-ar dori cadou de Craciun un gadget pe care sa il poata folosi pentru masaj la spate. Masajul este unul dintre "gadgeturile" de care fetele si femeile in general au nevoie.
Stiu, cu totii v-ati gandit la cu totul altceva! Ei bine, acesta chiar este un gadget utilizat pentru masarea spatelui, ideal drept cadou de Craciun pentru fetele care un an intreg au muncit din greu. Suspiciunile voastre nu sunt neintemeiate. Acest gadget, cadou ideal de Craciun pentru fete, a devenit faimos in urma unor filme pentru adulti dar, repet, este un gadget de masaj si costa aproximativ 50 de lire sterline. Detalii AICI!

Un gadget haios pe care il poti face cadou unei prietene este GAYDAR. Imagineaza-ti ca vrei sa ii faci o farsa unei prietene. Ea danseaza cu un tip super in club, iar tu treci pe langa ei cand un gadget se declanseaza si sesizeaza ca baiatul are preferinte sexuale opuse!

Este, evident, un gadget pentru farse! Daca se confirma insa, felicitari, tocmai i-ai gasit prietenei tale o amica! Detalii despre acest gadget pe care si fetele si-l pot face cadou intre ele : http://www.myredpacket.co.uk/product.php/4460/53/gaydar-detector-keyring
Vezi si reteta de slabit ideala recomandata de Jamie Oliver!
Ne punem acum in pielea unei fete care are o prietena al carei iubit nimereste greu usa casei pe cele 7 carari, sustinand insa sus si tare ca a baut numai 2 beri. Ii poate spune ca minte in 5 secunde. Cu riscul de a fi blamati de majoritatea barbatilor, iata un gadget care in 5 secunde iti spune cat alcool are in sange cel de langa tine. Costa aproximativ 45 de dolari.

Detalii despre prietenul inutil al fetelor ai caror parteneri consuma alcool prea mult, aici... http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/837f/#tabs. 


Sa trecem acum la curiozitatea feminina. Fetele vor sa stie, asta se stie si vor sa stie tot. Asa ca s-a inventat gadgetul cu ajutorul caruia poti auzi ce se discuta de la sute de metri, mai exact de la o poarta a unui teren de fotbal la alta. Nu mai vorbim ca auzi ce se vorbeste dintr-o camera in alta sau de la o terasa la alta. Este vorba despre Orbitor Listening Device, cu ajutorul caruia prietena ta poate afla daca prietenele ei o barfesc, daca seful ei vorbeste cu alta amanta sau daca, dupa caz, soacra ii poarta pica.
Sigur, ea poate afla si ce vorbesti tu cu prietenii! Pentru asta insa exista gadgeturi care, plasata sub scaunul soferului se activeaza la voce si inregistreaza 36 de ore. Nu sunt indicate deoarece pentru astfel de spionaj se face inchisoare. Gadgetul din poza costa aproximativ 50 de dolari si poate fi un cadou inspirat. Detalii pe http://www.amazon.com/BOS-Electronic-Spy-Listening-Device/dp/B000LBXEO2/ref=sr_1_23?ie=UTF8&s=electronics&qid=1228082199&sr=8-23%20$51.95. 

Sa trecem insa la lucruri normale. Ea are un catel pe care nu il poate supraveghea tot timpul si ar avea nevoie de un gadget care sa ii spuna non-stop pe Twitter ce face Grivei, sa zicem. Am gasit gadgetul perfect pentru ea si pentru care iti va fi recunoscatoare daca i-l faci cadou. Un gadget care transmite instant pe Twitter ce face animalul de companie, in asa fel incat toti prietenii si toate prietenele ei sa se bucure ce catel destept are ea. Se numeste Puppy Tweets Dog Collar si atasat de zgarda cainelui, transmite pe contul tau de Twitter ce face in fiecare clipa.
Partea frumoasa e ca toata lumea se va amuza. Partea neplacuta e ca, tot pe Twitter, s-ar putea sa vada si politia un mesaj de genul acesta.

Detalii despre acest gadget pe http://www.gifts.com/search/product/Puppy-Tweets-Dog-Collar-Pink?ideaID=14835&prodID=370223. 

Ei bine, si daca atunci cand faci baie nu te simti bine fara ProFM, iata un gadget care iti asigura bucuria vietii.
Este o ratza care prinde radioul tau preferat si care poate intra in cada o data cu tine fara sa pateasca nimic.

In plus, isi schimba si culoarea, pe langa faptul ca prinde radioul preferat, prin urmare este un gadget care trebuie urmat drept cadou in caz de Craciun. Spargeti geamul. Costa aproximativ 13 lire sterlie, iar detalii gasiti pe http://www.myredpacket.co.uk/product.php/4131/53/colour-changing-mood-duck-radio. 
Vezi si ce cadou perfect ii poti face copilului tau de Mos Nicolae sau Mos Craciun!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel te asculta soacra ta cu un gadget recomandat aici, sau cainele tau o va manca si pe d-na Ionescu dar si pe vecina de la parter si pe mosul de la 1, ceea ce inseamna inchisoare pe VIATA!

Comentarii

  1. Doamne ce mai pot inventa oamenii astia...majoritatea mi se par stupide sincer, cliseistice...Jesus, sa urmarim barbatii, sa-i supunem testelor de alcoolemie, pai ce suntem noi, gardieni? :)) Ala cu radioul e dragut si manusile si cam atat. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))Bianca, nici nu-ti imaginezi cate ciudate sunt pe lumea asta care sa cumpere gadgeturi de-astea de spionaj. lol.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze