Unde Fac Femeile Shopping!

Stiu, nu va intereseaza foarte mult Japonia si nici unde or mai face shopping femeile japoneze! Nu va intereseaza nici macar industria auto japoneza dupa care noi, barbatii, plangem. Va intereseaza doar intrebarea : unde mai fac femeile shopping, acum ca unul dintre raiurile cumparaturilor este in haos si va ramane la fel din cauza radiatiilor. Vorbeam de Tokyo. Stiu, va ganditi la Unirea, la H&M, in ce zi, la ce ora se deschide si la preturile pe care le aduce, la Zara, Kenvelo. Uitati insa o chestie. Marfurile din diversele noastre magazine pot fi cumparate si de pe net. Stiu, nu se compara. Trebuie sa le vezi, sa le simti la piept, sa le simti pe tine, sa te uiti de 100 de ori in oglinda, sa iti intrebi de 200 de ori prietenul tau daca iti vin bine sau nu. Cum ar fi, de exemplu, aceasta rochie inflorata perfecta pentru primavara 2011...


sau aceste sandale-platforma.


Aceste accesorii senzationale pentru primavara-vara 2011 pot fi cumparate de pe net la preturi mult mai bune decat gasim in Bucuresti, de exemplu. Ia-le de AICI!
Asa ca, pe principiul, doamnelor radiatii japoneze, noi suntem la shopping pentru ca stim ca va place, voi fiind de genul feminin(O radiatie-Doua radiatii), va asteptam, trimite acest blog unui prieten. Femeile pot fi radioactive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze