Cum Ne Afecteaza Radiatiile!

Update : vezi cum e sa traiesti fara televizor!
Data viitoare nu-mi mai scapa, isi spuse el, chinuit inca de intrebarea cum ne afecteaza radiatiile, la care fara voia lui, gasise raspuns si mangaind patul pustii cu voluptatea cu care mangai un san dezgolit de femeie intr-o noapte de vara.
Cazuse prada radiatiilor ajunse pe Pamant din cauza gaurii din stratul de ozon, in ciuda avertismentelor date de autoritati si nu intelegea cum s-a putut intampla. Ii luasera tot ce avea mai scump pe lume si acum viata trebuia luata de la capat pentru ca bunurile cele mai de pret nu fusesera recuperate si nici nu aveau cum de vreme ce ele cresc precum florile in sufletul omului. Domnul Ion Mistret, viceprimar in comuna Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate, ramasese fara plasma luata din Domo, fara calculator, fara laptop, telefoane mobile, poza cu mama lui din rama luminata electric de pe mileul aflat pe noptiera, cuptorul cu microunde aflat sub cusca papagalului care disparuse si el. Radiatiile lovesc in special in electrocasnice, avea sa-si spuna el in timp ce spala niste sosete la mana pentru ca si masina de spalat disparuse.

Pe numele lui Radiatie Cornel, zis Puriul pentru ca a furat si cordonul ombilical pe vremea cand era in ma-sa, a lui Radiatie Becam, zis Vrajitoru, a lui Radiatie Trust In Me, a lui Radiatie Portofel, toti frati din aceeasi mama, respectiv Radiatie Corcodela, sotia lui Radiatie Mercur, s-a intocmit dosar penal pentru furt calificat. Toti sunt acuzati ca au sustras din casa reclamantului Ion Mistret bunuri in valoare totala de peste 10 mii RON, evaluate la cursul euro din data de 15.04.2011 cand radiatiile solare au bombardat Romania, zise seful de post in fata camerelor de filmat.
De atunci domnul Ion Mistret a folosit creme protectoare inclusiv cand umbla prin beci sa scoata niste vin, ca sa nu mai vorbim despre vacantele petrecute la greci, adica in Asprovalta.

Citeste si ce poti face in concediu in Asprovalta, Athos si manastirile de la Meteora!
Altfel ti se sparge teava la baie cand esti la Mamaia!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze