Tari Sigure Pentru Concediu In 2011!

Putine tari mai sunt sigure ca destinatii turistice in 2011 asa ca mii de romani au hotarat sa isi schimbe planurile de concediu. Tunisia si Egiptul au iesit din calcule. Mai noi au fost anulate sute de bilete pentru Japonia in acest an. Asa ca Turcia, Grecia si Spania par tari sigure pentru a-ti petrece concediul in 2011 in felul in care o facem noi, adica zacand ca purcelele la soare si band bere. Grecia merita daca mergi pe o insula. In Skiathos de exemplu in luna iulie te costa intre 437 si 550 de euro de persoana la un hotel de 3 stele, avion si cazare cu mic dejun inclus. Mai adauga 95 de euro taxa de aeroport.

Vezi poze si citeste detalii despre un concediu in Skiathos!
Turcii profita ca in Egipt nu se mai duce nimeni si au scumpit sejururile intr-un mod barbar. Pentru Kusadasi, cu avionul, te costa in iulie la un hotel de 4 stele, all-inclusive, intre 860 si 940 de euro. Plus 95 de euro taxa de aeroport. Daca alegi sa te duci cu autocarul, tot in iulie, tot la 4 stele all-inclusive tot o saptamana, dai in total 320 de euro.
Si Spania e destul de scumpa. Costa Brava, la hotel de 4 stele cu demipensiune, 7 nopti, inseamna aproximativ 650 de euro. Zbori cu Taromul direct Bucuresti - Barcelona.
Si acum, doamnelor si domnilor, litoralul romanesc. Neptun, o statiune decenta. La hotel de 4 stele in luna iulie te costa 1000 de lei 6 nopti. Masa este oferita in sistem - bonuri valorice. Transportul se face cum vrea muschiul tai deoarece poti sa te dai si-n c..r si-n cap ca tot imbatranesti pana ajungi, multumita ministrilor Transporturilor din ultimii 20 de ani.
In Mamaia, la hotelul lui Hagi, tot pentru 6 nopti cu demipensiune, dai in iulie, 400 de euro.
Sa ne uitam totusi cat costa si concediul in Egipt. La Sharm-el-Sheikh in iunie la 5 stele, all-inclusive, 7 nopti costa 520 de euro plus taxa de aeroport.
Trimite acest blog unui prieten. Apoi suna-i pe ai tai sa-ti trimita bani!
Sau citeste si de ce este femeia un robot programat sa....

Comentarii

  1. Luci, nu mai înţeleg nimic...Te rebrandezi? Dă-mi şi mie un mesaj dacă te muţi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai schimbam si noi una, alta. Nu ne mutam nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am fost in Santorini cu 600 de euro si a meritat fiecare banut. Pentru ca vad ca cunosti multe destinatii, te invit sa participi la concursul organizat de Roxandrei.ro si sa ne lasi un comentariu in care sa ne povestesti despre cea mai frumoasa vacanta pe care ai petrecut-o cu prietenii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze