Cum Se Va Termina Razboiul Din Libia!

Pentru a intelege aceasta postare, va recomandam sa cititi intai despre efectele lunii asupra organismului!
Sfarsitul previzibil al razboiului din Libia va insemna terminarea crizei. Desi prezicatorii se feresc sa spuna cum se va incheia conflictul dintre NATO si Libia, batand campii cu sfarsitul lumii, al treilea razboi mondial si alte astfel de desene animate, cert este ca Muammar Gaddafi va intra in coma imediat dupa ce trupele aliate vor face zob tara. Un consiliu al salvarii nationale va prelua puterea si se vor organiza alegeri libere, castigate, evident de Ion Iliescu al lor. Daca in 1989 occidentalii pregateau prin desfiintarea regimurilor comuniste din sud-estul Europei, noi piete de desfacere pentru produsele lor, acum tot occidentalii se pregatesc nu doar sa puna mana pe petrolul libian dar pun la cale si alte piete de desfacere in nordul Africii. Dar te poti pune cu Lion King si iubita lui ucraineana, se intreba domnul Ion Mistret, viceprimar in Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate, mirat ca datorita profunzimii acestor ganduri, i s-a sculat din nou.

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa! Citeste si despre cum va arata Bucurestiul in 2020!

Comentarii

  1. nu e un conflict NATO - Libia in momentul de fata, este mai degraba un conflict FRANTA -LIBIA. parerea mea este ca sarkozy si-o ia in freza

    RăspundețiȘtergere
  2. Salve, bătrâne Cambe!… şi o întrebare: te alături unei campanii de “lobby” pentru plecarea lui Severin? Detaliile precum şi afişul campaniei le ai aici:
    http://baricada.wordpress.com/2011/03/24/da-un-leu-sa-scapam-de-severin/

    Astăzi aştept, pentru completare, şi numărul de cont… Am fi onoraţi să ni te alături, şi să postezi şi tu anunţul şi afişul pe blogul tău…

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze