Ce Dezastre Vor Avea Loc In 2011! La Fel Ca In 1992?

Update : vezi detalii despre cutremurul din 4 octombrie 2011 din Vrancea
Apropierea Lunii de Pamant, fenomen care isi atinge apogeul o data la 19 ani, ne trimite in 1992. Atunci au avut loc dezastre in toata lumea, asa cum unii specialisti prognozeaza ca se va intampla si in 19 Martie 2011. Un cutremur de 7,2 grade s-a produs in Nicaragua in 1992 si a omorat peste o suta de oameni. Seismul din Landers, California, produs tot in 1992 a avut peste 7 grade si a fost urmat in cateva ore de un alt cutremur in Big Bear Lake, tot California, cu magnitudinea de 6,5. In Egipt, tot in 1992, aproape de Cairo s-a produs un seism de doar 5,8 grade care insa a lasat in urma 545 de morti si 50 de mii de oameni fara adapost.
Tot in 1992 Pacificul a inregistrat cel mai activ sezon al uraganelor, avand loc peste 10 astfel de fenomene. Istoria s-a repetat in Atlantic de unde a plecat Andrew care a facut cele mai mari pagube Statelor Unite pana cand a venit Katrina in 2005. Si tot in 1992 au fost inregistrate doar in America 1297 de tornade, potrvit wikipedia.
Astazi in largul Japoniei s-a produs un cutremur de 7,2 grade.
Fenomenele extreme pot fi asociate cu apropierea Lunii de Pamant despre care unii specialisti spun ca va avea efecte devastatoare : cutremure, tsunami, eruptii vulcanice. S-a intamplat asta acum 19 ani, adica in 1992.
Pana una, alta, delecteaza-te cu cele mai vandute produse handmade si...
mai propun sa bem 40 de pahare si sa mergem in parc pentru ca acolo nu mai stiu ce voiam sa zic ca nu se intampla acolo in parc. Cre ca ereea vorbeea de niste dezastri= = care nu    se intampla ccolo intr un porc. Parc. Pac, pac. Noroc.

Sursa foto : hotnews.md. Adica Republica Moldova, acolo unde oamenii beau apa mai multa decat in Romania.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel nu apuci sa termini cele 40 de pahare ca vine ma-ta de la serviciu sau nevasta-ta de la coafor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze