Cand intra in vigoare legea anti-injuraturi pe internet!

Doamna Olguta Vasilescu de la PSD, fosta PRM, fosta ce-o mai fi fost, nu mai vrea sa vada injuraturi pe internet. Nici obscenitati. Si a facut un proiect de lege care sa ii oblige pe administratorii de site-uri sa nu mai publice toate organele masculine, feminine, gurile, urechile, tzatzele, fundurile, mamele, bisericile, Iisusii, muile(muia este, potrivit DEX, gura si vine din tiganescul mui).
Internatutii au reactionat imediat la stirea publicata de Gandul.
Estetul spune misterios : "Aveti voi ceva impotriva ca lui Olguta ii place la nebunie blow job impanat cu strigate si oratii de sarbatoare?" Sa il vad eu pe seful Academiei Romane cum va interzice cuvantul blow-job sau traditionalele oratii de sarbatoare, specifice sufletului romanesc. In plus, blow-job nici nu exista in limba romana! Deci, in Romania, doamna politician il poate practica fara probleme, cata vreme nu-l traduce...pe Ponta, cum a facut cu Vadim.
Sau cum sa interzici o fraza dulce ca o intreaga cofetarie, postata de
ZZZ :
"As vrea sa-i dau la savarina la Olguta." De cand e savarina ceva obscen? E chiar un cuvant dulce si suav ca niste petale de trandafir!
Stere trece la fapte : "Olguta, hai la un suc si-o bere dupa care sa facem dragoste in vajina ta. dupa ce in prealabil te-ai spalat la mingeac de mehlem." Stiu, sunt un incult. Habar n-am ce inseamna cuvintele astea intrate in vocabular dupa atatea secole petrecute de bietul nostru popor sub turci. Si probabil a vrut sa spuna : " in masina ta".
Iar gigi este cu siguranta un admirator sincer al doamnei Olguta Vasilescu : "
Olguta Vasilescu este un MILF foarte bun, sper sa o prinda niste tractoristi de la un SMT parasit si sa joace sah cu ea." Poti sa spui ca bietul om a spus o obscenitate? Nu cred! Pana la urma, ce e rau in a juca sah? Si Nastase si Boc au tot facut sali de sport! Iar sahul este un joc interesant. Depinde cine face gura patratica atunci cand se muta calul! Prietenele stiu de ce!

Asa ca d-na Olguta va trebui sa fac un vocabular de cuvinte frumoase care sa nu mai fie publicate pe site-uri. Apoi o lista de contexte care nu trebuie sa apara pe site-uri. Olguta va re-inventa limbajul dupa modelul Jacques Derrida si al post-post-modernistilor deja decrepiti!
Trimite acest blog unui prieten. Numai asa membrul de sub patura nu va mai aparea in gura niciunui internaut, ci doar in gura cui trebuie! Ai dracu de nesimtiti!

Comentarii

  1. D'aia iubesc limba romana, e plina se sensuri nemaipomenite. Iar ijuratura face parte din fondul genetic al acestei limbi. Nu stiu daca exista un studiu al acestora, dar banuiesc ca da.
    Oricum injuratura romaneasca(autentica) e savuroasa plina de sensuri uneori chiar gratioasa. Toti, fara exeptie, injuram acasa pe strada la serviciu nu mai spun in mintea noastra.
    De unde pudoarea asta descoperita dupa '89? Probabil e ca porcaria cu" interzis copiilor sub 12 ani"pentru niste filme rezonabile, cind astia se pot uita pe net la cele mai mari porcarii. Suntem nebuni fratilor nu mai stim cei autentic sau nu. De accea sunt impotriva interzicerii injuraturilor savuroase romanesti

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai facut vreodata vreo comparatie intre comentariile de afara si cele ale noastre. Ti se par "savuroase" injuraturile noastre? Mie mi se par scabroase, grobiene, marlanesti,si mult prea mult exploatate. Nu stiti decat sa injurati si sa criticati. Niste tarani si niste frustrati......Si va mai plangeti ca nu progresam...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuantele limbii romane sunt fabuloase. :)))) Nu e era vorba despre progres.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze