De ce nu se modernizeaza Romania!

Dupa ce a cheltuit impreuna cu alti ministri PDL 13 miliarde de euro pe nimic din 2005 pana acum, desi trebuia sa faca autostrazi, Radu Berceanu a gasit vinovatii pentru faptul ca nu se pot face lucrari la canalul navigabil al Dunarii : niste sturioni plini de tupeu care depun icre si se freaca de stanci.
Adica, potrivit Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, coordonat de Radu Berceanu, sturionul este o specie de peste nesimtit care face nudism prin Dunare, se freaca de stanci si depune icre, blocand lucrarile de modernizare a Dunarii.
Potrivit aceluiasi DEX-RD, meduzele sunt o specie de fiinte care se bashesc in Marea Neagra, alungand turistii. Algele sunt o specie de plante care put din cauza nesimtitului de soare, blocand lucrarile de amenajare a litoralui. Ursii sunt o specie de mamifere care se caca pe dupa brazi in Muntii Carpati, speriind de asemenea turistii. Dacii au fost un popor de bulangii salbatici care si-au facut sate pe unde avea sa treaca autostrada lui Berceanu, blocand astfel lucrarile. Tantarii sunt o specie de jivine care blocheaza lucrarile la autostrada suspendata a lui Oprescu, dandu-se cu capul de pilonii nevazuti. Fiorii de placere sunt anumite sentimente care ii incearca pe Berceanu si Udrea cand banii publici se duc la firme private pentru lucrari inexistente 1000 de ani pace, iar jumatate din ei se intorc la partid si nu numai(toata clasa politica simte acesti fiori). Gandacul de Colorado de Becicherecu Mic din Liga a III-a este o specie de gandac ce bea fara masura, blocand fondurile europene pentru agricultura. Prin urmare trebuie inceputa urmarirea penala pentru atentat la siguranta nationala in cazul sturionilor care freaca p...prin Dunare, a algelor care put, a meduzelor care bashesc, a ursilor care isi fac nevoile pe dupa brazi, a dacilor care s-au opus modernizarii tarii intre anii 100 si 106 d. Hr., si a gandacilor de colorado de Becicherecu Mic din Liga a III-a.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel se bashesc 300 de meduze la tine in casa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze