Cum ii fura administratia pe locatari!

Locatarii blocului 153 de pe strada Laptari Tei, aflata in zona marilor lacuri intre doua parcuri si in general plina de verdeata, au aflat cu deosebita bucurie ca au de platit 200 RON de caciula pentru zugravirea scarilor desi nu si-au dat acordul pentru asta, 20 RON pentru cutiile postale si 80 RON pentru ca o firma specializata sa le scoata apometrele si sa le verifice pentru ca unii nu declara exact cata apa consuma.
Ulterior, locatarii blocului 153 de pe strada Laptari Tei, aflata in zona marilor lacuri dinspre Colentina, intre doua parcuri si in general plina de verdeata, au aflat cu mare bucurie ca mai trebuie sa plateasca o firma specializata si aleasa de administratie pentru urmatoarele activitati :
- verificarea poluarii la nivelul solului cand sefa de scara trage parturi, noaptea, in propria-i intimitate octogenara.
- verificarea poluarii fonice din anul 1973(anul constructiei blocului), cand vecina de la 4, deloc suprinzator inca in viata, facea dragoste vara cu sotul ei, raposat intre timp intru Domnul.

- verificarea nivelului razelor UV cand iese tiganul chel si burtos de la parter din casa.
- verificarea sanatatii mentale a vecinului de la 9 care anul trecut s-a aruncat de la balcon si nu a supravietuit impactului.
- verificarea vitezei cu care cad in pomul din fatza izmenele aruncate de la etajele superioare si instalarea unui radar pentru ca viitoarele izmene sa fie amendate daca depasesc viteza legala in localitate.

- verificarea intensitatii orgasmului atins de RADET cand tanarul Cambe isi baga toata p...in el asteptand 15 minute ca de la robinetul de apa calda sa curga apa calda si nu rece, facturata insa ca si cum ar frige.
Trimite acest blog unui prieten. Numai asa poti ajunge in pozitia RADETULUI!
Update 14 august 2010 : administratorului blocului, reprezentat de o doamna respectabila, a ajuns la spital in stare grava dupa ce i-a cazut o galeata de cacat in cap. Locatarii vor plati 30 RON pentru verificarea ADN-ului si pedepsirea curului responsabil cu acest gest barbar si de o violenta iesita din comun.

Comentarii

  1. nu fi trist, la toamna o sa culegi nuci cu aroma de izmene din pomul ala. sunt la fel de scumpe ca si cafeaua aia cacata de nush ce maimutze...

    RăspundețiȘtergere
  2. doamne, voi fi bogat! in sfarsit! de necrezut! ce sansa!:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. fantezii, doar fantezii :))) Bogati or sa fie m***i aia de la RADET si COLTERM (sora geamana din TM a RADET) Numai ieri am platit 300 lei din care 200 caldura pe timp de vara. Cica, ceva plata anticipata, ca noi avem sistemul care va ajunge si-n Colentina anul asta :O + TAXA DE TUNS IARBA.Totusi, cica nu e tunsa toata ca au "fugit tiganii dupa ce au primit banii"(!!!!) 15 LEI X 18 apartamente

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne apara si pazeste, cum sa tunda iarba si sa iti mai ia si bani pentru asta!!!!!! Criminali, domle....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze