Sclavia in secolul XXI!!!


Numele lui este Di. A venit din Nigeria in Grecia ca sa vanda poshete, palarii, postere cu Iisus, alti smecheri sau pur si simplu peisaje. In ochii lui se citeste istoria sclaviei de la piramide pana la Casa Poporului. Face ture toata ziua prin soare pe plaja din Nea Vrasna si Asprovalta ca sa-si vanda marfa. Castiga aproape 30 la suta din ce da. Nu vinde mai mult de 150 de euro pe zi. Anul trecut facea si 300.

El este domnul cu cocosei. Vinde acadele din zahar ars, rosii. Are o varsta considerabila dar merge si el cot la cot cu Di, de exemplu, si alti confrati tot din Nigeria pe plaja ca sa-si vanda dulciurile. Un euro doi cocosei pe care te convinge sa ii cumperi fluierand exact ca seful gainilor. Cand il vezi pe plaja, la 40 de grade, cu ditamai sacosa plina de cocosei, te temi ca se va prabusi in clipa urmatoare si nu va mai fi salvat. Nu cred ca la anul il mai gasesc...iar in ochii lui se citeste aceeasi neputinta a sclavului, de la Spartacus la imperiul noului ministru al Tineretului si Sportului de la Focsani. Diferenta e ca acesti sclavi muncesc la cateva sute de kilometri de Meteora...

Poti sa citesti si sa afli si cum sa-ti faci concediul perfect!

Comentarii

  1. Bai Cambe...ala e mai gras ca tine ba tata... o duce bine, nu vrajeala.

    RăspundețiȘtergere
  2. auzi?
    cica "once u go black u never go back". e adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  3. auzi?
    cica "once u go black u never go back". e adevarat?

    mishu

    RăspundețiȘtergere
  4. numai baiatul ala care canta - It's black, it's white, it's black, it's white, u-hu-uhu-uhuu - stie, stii? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt. Bufix - Este evident ca Di e mai gras decat Cambe, pentru ca pe Di, in Grecia, nu il mai alearga leii(aleluia) ca sa il manance, si nici BCR, BRD, OTP, ING, sau alte fiare periculoase si lacome, ca sa ii ia banii, asa cum trebuie sa infrunte bietul Cambe every day. deci, parerea mea, ma intelegi ::))

    RăspundețiȘtergere
  6. saracii oameni...!parca ar fi romanii nostri la Marea Neagra...tot asa vind si ei porumb,banane..sclavia in secolul nostru!!??

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze