Adi Mutu vs. Roman Abramovici!!!


Cea mai scumpa cocaina. Mutu are de dat 17 milioane de euro lui Abramovici dupa scandalul cocaina. Tribunalul de Arbitraj Sportiv s-a gandit ca e mai bine asa.
Potrivit blogului dedicat lui Mutu, dacă veniturile lui Adrian Mutu au depăşit lejer suma de 10 milioane de euro, averea actuală a fotbalistului nu poate fi estimată cu siguranţă la acelaşi nivel. Cunoscut ca un tip destul de cheltuitor, Mutu şi-a cumpărat de-a lungul timpului maşini extrem de scumpe, Ferrari, Aston Martin, Bentley etc, ceasuri şi telefoane de sute de mii de euro, un iaht, apartamente, proprietăţi la Miami şi aşa mai departe. Unele dintre investiţii i-au adus câştiguri, altele au reprezentat pierderi, astfel că specialiştii de la Capital îi estimau averea undeva în jurul sumei de 8 milioane de euro. Uite cum si ce a castigat
Inter Milano 600.000 euro
Parma 1,5 mil. euro
Chelsea 3,5 mil. euro
Juventus 800.000 euro
Fiorentina 2,7 mil. euro
Contracte publicitare 2 mil. euro
Total : 11 mil. euro

Criza financiara mondiala l-a lovit semnificativ si pe magnatul rus Roman Abramovici, proprietarul echipei de fotbal Chelsea Londra.
Un nou studiu a demonstrat faptul ca averea rusului a scazut cu 3,8 miliarde lire sterline, de la 10,8 miliarde cat insuma in vara anului 2008 la 7 miliarde, ocupand in acest moment treapta a treia a podiumului celor mai bogati patroni de echipa din fotbalul britanic.
Adica Mutu - aproximativ 10 milioane de euro - Abramovici - aproximativ 10 miliarde. Si cu aia 75 de mii de euro pe care Mutu ii are de dat lui Becali cum ramane, ha?
Update ianuarie 2011 : Adrian Mutu a dezamagit si la Fiorentina! Citeste secretul ratarii lui Mutu!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze