Cele mai votate destinatii turistice pe 2009!(2)

Topul facut pe tripadvisor.com imi arata ce intelegem noi prin destinatii ok si ce inteleg europenii, ce intelegem noi prin chilipiruri si ce inteleg ei. Cel mai important e totusi ca de la o vreme am inceput si noi sa apreciem modul in care ne intampina gazda pe banii nostri. Din cate am observat asta conteaza enorm la europeni. Ne-au ajuns acum si asa-zisele locatii mai putin pretentioase. Majoritatea turistilor au fost dati pe spate, evident, de gazde. Si evident, probabil ca nu la propriu. Asadar Best Bargains...o sa intelegeti imediat de ce...
1. Hotel Vecchio Asilo
San Gimignano, Italy
Aici oamenii vin pentru atmosfera si pentru ca au intalnit cele mai simpatice gazde ever. Pleaca de la 80 de euro pe noapte. Poti vizita Toscana, vazuta de multi ca una dintre cele mai frumoase zone ale Italiei.


2. Arcadia Residence Prague, Czech Republic
Camerele sunt mari, e la doi pasi de Old Town Square, cum s-ar zice, si la 10 minute cu tramvaiul de centru. Pleaca de la 80 de euro. Cei care au fost spun ca personalul e senzational si ca e foarte liniste.

3. Can-y-Bae Llandudno, Wales
4. Garni Hotel Berc Bled, Slovenia
5. Pension Bellas artes San Sebastian-Donostia, Spain
6. Hotel al Ponte Mocenigo Venice, Italy
Perfect pentru luna de miere, desi eu cred ca as innebuni. Atmosfera venetiana, liniste, pace si scump. In jur de 200 de euro pe noapte.

7. Kenley Hotel Blackpool, england
8. La Villa Marbella - Charming Hotel Marbella, Spain
E in partea veche a orasului dar daca ai chef de restaurante cu fitze, sunt la o aruncatura de batz. Poti ajunge rapid in Maroc. Cu mult noroc mai gasesti camere in octombrie. Cam 1300 de euro 7 nopti.

9. Hotel Tagoo Mykonos, Greece
La zece minute de mers pana in centru. Mai aproape e de tzarm. Neaparat cereti camera cu balcon, chiar daca dati cativa euro in plus. Merita.

10. Casa Sibarita Rafelguaraf, Spain
E intr-un sat tipic spaniol. Curat, frumos, gazde de treaba. Ajungi foarte usor la Valencia cu trenul si pe drum ai ce vedea. E recomandat tinerilor singuri, celor care vor o saptamana de miere sau varstnicilor care mai au si un animal dupa ei(e vorba de un patruped). Costa 40-50 de euro pe noapte. Inca mai puteti face rezervari cu reducere.

Maine vin ofertele pentru familisti in Europa si in rest...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze