Cele mai votate hoteluri si destinatii turistice pe 2009(3)

Daca ai apucat sa iti intemeiezi o familie si mai ai si un orac pe care nu-l poti lasa la bunici, se cheama ca ai imbulinat-o atunci cand pleci in concediu. Ai imbulinat-o oricum de cand ai facut pasul acesta, dar intram deja in alta poveste. Dupa cum spuneam, pe tripadvisor.com s-a votat...si s-a votat in draci. Milioane de turisti au pus stampila on-line pe locurile unde au fost daca le-au placut. Azi avem top 10 - best for families. Enjoy...

1. Hotel Apartamentos Princesa Playa Ciudadela, Spain
Camera dubla, cu mic dejun inclus, costa 798 de euro pentru 10 zile, nu merita sa stai mai putin. E cam la 300 de metri de plaja si la 20 de minute de viata de noapte. Recomandat, evident familiilor.

2. Club del Sol Aparthotel Pollenca, Spain
Va costa cel putin 480 de euro pe saptamana, cazare si macar mic dejun, spun cei care au fost. Pare cam departe de plaja, la 20 de minute de mers.

3. Apartments Ferrera Blanca Cala d’Or, Spain
4. Canada Hotel Cirali Olympos Cirali, Turkey
Aici mai sunt camere in iunie. In iulie, nimic. Costa 315 euro pentru 7 nopti cu mic dejun inclus – camera single. Camera dubla e 385 de euro.

5. Atlantica Princess Aparthotel Ixia, Rodos, Greece.
In iulie, va costa peste 900 de euro pentru 7 nopti camera dubla prin reservationseurope.com. Daca vreti vedere la mare, dati mai mult. Aici parerile sunt impartite, pe tripadvisor.com. Unii spun ca a fost sensational, altii ca all-inclusive-ul e foarte sarac si ca plaja nu prea are nisip. Ma abtin pentru ca, dupa cum spun unii, jamais coucher avec…

6. Blanc Palace Aparthotel Ciudadela, Spain
7. Spring Hotel Bitacora Playa de las Americas, Spain
8. Royal Wings Hotel Antalya, Turkey
9. Royal Son Bou Alaior, Spain
10. Iberostar Ciudad Blanca Puerto Alcudia, Spain.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze