Multumesc doamnei Elena Udrea!

Era o dimineata spre pranz imputita la Neptun. Totul ii putzea tanarului Cambe. Marea putzea. Nisipul putzea. Pescarusii putzeau. Sezlongul pe care statea, putzea. Pana si umbra ii putzea tanarului Cambe, care se gandea ca a mai ratat un concediu pe litoralul romanesc.



Cand deodata, zeii Marii i-au dat tanarului Cambe o idée salvatoare. Viatza poate fi anihilata pentru ca o noua viatza sa rasara.


Cadere exista, dupa o omleta destul de sarata mancata dimineatza. Evident, dupa mai bine de jumatate de ora de asteptare la masa de la terasa, la care se adauga cele zece minute petrecute, admirand celelalte mese, in asteptarea chelnerului.


Ce bine e acum, isi spune tanarul Cambe dupa ce berea rece i-a udat organismul formand o adevarata delta pentru fluviile care vor veni.


Dintr-o data nimic nu mai pute. Marea e limpede si curata, nisipul n-are mucuri aprinse si nici seringi prin el, pescarusii sunt foarte frumosi, sezlongul confortabil, iar umbra tanarului Cambe miroase a mare putzin sarata, a capsuni proaspete si a caise, iar tanarul Cambe isi da seama cat de frumoasa este viatza si ce buna alegere a facut sa vina la Neptun in concediu. Litoralul romanesc este minunat.


Acum mi se rupe de tot si de toate, pare sa spuna in gand tanarul Cambe caruia nu-I mai pute nimic din aceasta tzara si cu atat mai putzin pe litoralul romanesc.


Morala : Citeste-o bere! Campanie nationala de sprijinire a concediului tau petrecut pe litoralul romanesc.
P.S. Te intrebi ce legatura are Elena Udrea cu faptul ca o zi din concediul meu petrecut pe litoralul romanesc a fost reusita? Niciuna, ca in 2007 nu era ministru al Turismului dar i-a pus cineva o pila ca sa o bag in titlu. ::))
Oricum poti sa citesti si de ce pana sa ajunga in top destinatii turistice, Romania dispare!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze