Ce Iti Trebuie Pentru Renovarea Baii

Postare interzisa minorilor! Lista cu ce iti trebuie pentru renovarea baii contine cateva lucruri absolut esentiale. La renovarea baii iti trebuie in primul rand BCA, mortar, glet, adeziv pentru gresie si faianta, vopsea, un metru si un poloboc(boloboc). Sa le luam pe rand. La renovarea baii iti trebuie BCA pentru ca, poate vrei sa zidesti cada. Pentru asta iti trebuie si mortar. Apoi, mai ai nevoie de glet si vopsea daca nu vrei sa pui faianta pe pereti pana la tavan. Nu prea se mai poarta. Gresie, faianta si adeziv neaparat. E un CT atat de bun incat cel care va veni dupa tine si va dori sa inlocuiasca faianta, iti va baga sute de puli in gura. Dar macar nu-ti pica vreo placa in cap atunci cand te futi la dus. Mai ai nevoie cand pui gresia si faianta de profile, coltare exterior, coltare interior, margine(cant) cada si profil trecere nivel. Capacele de vizitare poti sa le sari si sa zidesti golurile, iar cand se sparge vreo teava si vin mesterii, nu raspunzi la usa. Iti mai trebuie la renovarea baii o chiuveta la care insa poti renunta si te speli pe ochi la dus. Mai ai nevoie si de o buda pe care o poti inlocui, lejer, cu un bideu, iar de cacat, te caci in parc. Noaptea.

Daca nu ai chef sa pui faianta, cumpara o oglinda cat tot peretele ca sa ti-o poti admira in voie. Capac de aerisire nu iti trebuie pentru ca am stabilit deja ca te caci in parc.
De fapt, aceasta postare este dedicata celor care au construit blocurile comuniste din anii '70! Cine a construit blocurile comuniste si in bai a pus plinta turnata, sa-mi bag pula in gura lui.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie dupa ce ai renovat!
Citeste si cum sa iti zugravesti bucataria singur!
Sau vezi obiective turistice frumoase in Bucuresti!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze