Ce Isi Doreste Cetateanul Dupa Alegerile Din 2012

Lista cu dorintele ceteanului dupa alegerile din 2012 nu a fost intocmita de mine. Este rezultatul unui sondaj facut pe un esantion considerabil si pe care ar fi invidiosi pana si cercetatorii britanici si politicienii romani care inca nu au aflat ce isi doreste de fapt cetateanul dupa alegerile din 2012. Sa trecem la treaba!
1. Doresc, ca orice cetatean, sa nu se mai faca lucrari de asfaltare pe autostrada suspendata din Bucuresti! Vezi lucrarile AICI!
2. Doresc sa opreasca telegondola lui Neculai Ontanu deasupra blocului meu!
3. Doresc sa fac dragoste cu doua surori gemene in acelasi timp!
4. Doresc ca Brooklyn Decker(foto) sa aiba o sora geamana! Stiu ca nu se poate dar pe langa prostiile pe care le promiteti voi, asta e piece of cake!




5. Doresc sa nu mai calc in cacat de caine cand adun, constiincios, cacatul cainelui meu! Vezi despre Oscar!
6. Doresc sa se dea legea falimentului personal pana cand nu ma jupoaie bancile de tot! Vezi despre CURS!
7. Doresc sa nu mai astept 20 de minute pana vine apa calda la dus, timp in care eu platesc apa rece la pret de apa calda!
8. Doresc sa n-o mai vad pe Monica Tatoiu vorbind despre cutremure, retete, politica, vestimentatie, Joyce, Rebreanu, Marte, fizica cuantica, agricultura, cresterea copilului, mobila, gresie si faianta, relatii internationale, Basescu, MRU,  la televiziunile de stiri!
9. Doresc ca politicienii sa nu se mai laude cum vor castiga alegerile, ci sa imi spuna ce au mai facut intre timp!
10. Doresc sa nu se sfarseasca lumea in 2012! Vezi ce sanse sunt AICI!


Aceasta lista de dorinte a fost intocmita in urma unui sondaj realizat de domnul Ion Mistret, vice-primar in Becicherecu Mic si portar al echipei de fotbal din localitate. Despre minunatiile infaptuite de el puteti citi AICI!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel o armata de politicieni va lucra pentru a-ti sparge teava la baie cand tu esti la vot!
Vezi si ce iti trebuie pentru renovarea baii!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze