Raspuns Domnului Laurentiu Streza, Mitropolitul Ardealului

Domnul Laurentiu Streza care este Mitropolit al Ardealului a anuntat ce predica va sustine anul acesta de Paste ca raspuns la situatia in care se afla societatea noastra. Retinem ca domnul Laurentiu Streza e de parere ca adulterul si divortul sunt la moda din cauza televiziunilor si ziarelor. "Putem oare să avem o viaţă creştină, spurcându-ne mintea cu imaginile deşănţate din reviste, ziare şi televizor?", se intreaba fericitul.  
Este primul exemplu de manipulare politica ieftina, domnule Laurentiu Streza - ei sunt de vina, nu noi. Ei sunt raul, nu noi. Aud ca exista un urs prin Ardeal, iar acel urs vrea sa il plimbi  in timp ce ii tii un discurs de genul asta. Numai imbecilii de politicieni il mai practica si dumneata stii bine asta pentru ca de multe ori sunteti in Fratia Ciolanului. 
Domnul Laurentiu Streza mai crede ca ne-am indepartat de Dumnezeu, acesta fiind motivul pentru care ne confruntam cu atatea necazuri. "Bunăoară, i-am închinat noi oare Domnului primele noastre gânduri ale fiecărei zile şi sufletul nostru curăţit permanent de întinarea păcatului prin Sfânta Taină a Spovedaniei?"
N-am timp pentru ca trebuie sa ajung la munca, sa castig bani. Misterul sacru al spovedaniei, al nuntii, al botezului costa in zilele noastra in sanul Bisericii, asa ca ma gandeam iar la bietul urs care umbla prin muntii patriei si vrea sa fie plimbat. 
Domnul Laurentiu Streza s-a trezit intr-un final si a mai scris ca romanii merg la Biserica doar atunci cand au nevoie de ceva. "...legătura noastră cu Hristos este una de circumstanţă” . 
Buna dimineata! Enoriasii sunt de vina pentru ca sunt egoisti si rai si umbla pe interes. Biserica Ortodoxa Romana si-a facut intotdeauna treaba, a fost aproape de oameni, i-a ajutat pe sarmani. Sarmanii i-au dat like pe Facebook patriarhului Daniel asa cum poti vedea AICI,  a oferit drept-credinciosilor excursii in locurile sfinte GRATIS cu doar 1500 de euro de persoana (detalii AICI) si a educat poporul in spiritul crestinismului in fiecare zi pentru a nu pica in ispita inculturii si a dezmatului, preacurviei si bauturii asa cum se intampla in Romania de sute de ani. Cu alte cuvinte, nu Biserica e de vina, ci televiziunile si insisi enoriasii, pentru degradarea societatii noastre. 
Probabil ca informatia pe care ne-a transmis-o Laurentiu Streza ar fi avut ceva impact daca nu venea in aceeasi zi in care Lady Gaga a anuntat ca va concerta la Bucuresti. 


Citeste si despre greselile Bisericii Ortodoxe Romane!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel Laurentiu Streza si Lady Gaga iti vor sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. cred ca mitropolitul ardealului ar merita mai mult respect din partea dv

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim : are tot respectul meu! Tristul meu respect!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze