Stirile Autentice Din Saptamana Care Se Termina Azi, 3 Februarie!

Adrian Nastase ar fi evadat! Fostul prim-ministru, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare se spala insa pe spate cu Dove pentru un ten fin.
Sorin Ovidiu Vantu ar fi evadat! Fostul sef FNI, FNA, FA-N-AUZI, a hotarat sa puna la punct un plan diabolic prin care sa ii fure Dove-ul lui Nastase! Just for fun, golanassssule.
Un roman a fost condamnat la inchisoare! Un roman in varsta de 20 de ani a fost inchis pentru ca s-a pisat pe Pentagon, pe NASA si pe armata americana. A fost surprins in timpul infamului gest si platit in yuani.
Un roman a evadat! Tanarul de 20 de ani inchis pentru ca s-a pisat pe Pentagon in jurul orei 1 noaptea, pe NASA pe la 2 si pe armata americana in general, a evadat. A fost surprins insa de camere de supraveghere, fugind cu niste servere in brate. CIA il fugareste.
Traian Basescu a baut ceva la Bruxelles!
Romania a semnat ACTA! Deoarece ministrul Valerian Vreme n-a stiut ce semneaza, documentul fiind in japoneza, iar comunitatea internationala pisandu-se pe noi in general, toate filmele porno de pe torenti s-au downloadat rapid, Vremea fiind rea.
Ponta si Antonescu au ochii vineti! Colegii de partid i-au asteptat dupa coltul Casei Poporului si i-au batut cu bestialitate pentru ca au hotarat sa intre toti in greva. Ion Iliescu a propus rezistenta din munti si s-a ascuns dupa un tufis cu o veverita electronica.
Emil Boc si-a dat demisia! A dezapezit cu o lopatica o potecuta si a plecat cu o bocceluta in spate inapoi la Guvern ca daca afla Basescu ce-a facut, era nasol.
Dan Diaconescu si-a lansat sloganul! Dan Diaconescu a hotarat ca sloganul lui de campanie sa fie : tu esti presedintele! ( acest text e protejat de drepturi de autor, daca-l furi, te fu). Dupa anuntul facut de Dan Diaconescu, populatia tarii a ajuns de la 22 de milioane la Dan Diaconescu si trei babe.

E, si dupa aia am mancat o CIORBA DE BURTA SENZATIONALA PE VREME DE CRIZA

Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

  1. Senzationalul DD scapa pe oricine a ramas inzapezit cu masina pe drumuri, trebuie doar sa dea un sms la numarul afisat pe ecranul televizorului.

    RăspundețiȘtergere
  2. vantu tocmai a fost condamnat la 6 luni cu executare.. sunt curios ce se va mai intampla...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze