Guvernul Romaniei Dupa Alegerile Anticipate Din 2012

Cum va arata guvernul Romaniei dupa alegerile anticipate din 2012? Opozitia a reactionat dur dupa anuntarea noilor ministri ai cabinetului Ungureanu si a anuntat guvernul Romaniei dupa alegerile anticipate din 2012, alegeri anticipate care vor avea loc daca nu in 2012, macar in 2013 sau 2020. Dar cum un guvern trebuie sa avem chiar si dupa alegerile anticipate, opozitia si-a desemnat oamenii care sa formeze guvernul Romaniei.
Prim-Ministru - Crin Antonescu deoarece poate coordona chiulul in masa.
Ministerul Justitiei - Adrian Nastase pentru ca a fost condamnat la inchisoare cu executare si stie cum e sa fii in-fundat de inamici.
Ministerul Turismului - Chuck Norris pentru ca toata lumea va dori sa-l vada.
Ministerul Economiei - Varujan Vosganian deoarece stie cum sa sparga banul public atunci cand il are.
Ministerul Mediului - Gelu, deoarece iubeste natura, fiind inmormantat de catre calul sau langa un pom.
Ministerul Educatiei - Ion Iliescu deoarece si-a dorit mereu sa invete lucruri noi dar n-a reusit nici pana in ziua de zi.
Ministerul Agriculturii - google earth pentru ca e in totdeauna pe teren.
Ministerul Apararii - 3 curve din Deveselu unde scutul anti-racheta ne va apara de petarde in politica.
Ministerul de Externe - Dan Voiculescu deoarece motanii sunt extrem de cautati in China, viitoarea putere mondiala si un partener valoros in noua structura geo-politica mondiala.
Ministerul de Interne - Mircea Badea pentru ca stie arte martiale si l-a convins pe Bruce Lee sa nu accepte postul. Vezi cum l-a convins AICI
Ministerul Transporturilor - Regele Mihai deoarece a transportat la plecarea din Romania, dupa razboi, multe lucruri cu trenul.
Ministerul Tineretului si Sportului - Mircea Ionescu Quintus pentru ca poate da un exemplu tinerilor sa duca o viata sanatoasa.
Ministerul Comunicatiilor - Patriarhul Daniel pentru gestionarea fructuoasa a retelei wi-fi "Sfantul Duh" aflata in fiecare dintre noi.
Ministerul Finantelor - Nutu Camataru deoarece stie sa adune bani cu orice pret.
Ministerul Sanatatii - desfiintat deoarece cui ii trebuie?
Ministerul Tristetii - bah, pe Ponta l-am bagat pe undeva?
Ministerul Rasului - mereu uit ca l-am pus pe Antonescu premier.
Ministerul Solidaritatii - Radu Mazare pentru ca ne trimite poze mishto cu braziliencele la care se duce el.
Ministerul Prieteniei - Calin Popescu Tariceanu deoarece mama lui a fost mason.
Ministerul 2012 - Monica Tatoiu pentru ca a reusit sa opreasca eruptia vulcanului Etna. Dar si pentru ca Monica Tatoiu a oprit eruptia vulcanului Katla


In caz ca n-ati prins ideea, romanii traiesc decent, majoritatea. Ma refer la cei care muncesc si care vor sa castige bani. S-au saturat in schimb sa vada la televizor aceleasi fetze care le promit ca vor trai si mai bine. PDL retrage vechea garda si arunca la inaintare oameni noi care au si pregatire, cel putin unii dintre ei. De cealalta parte, opozitia scoate de la naftalina un rege sau trimite in fatza oameni compromisi sau terminati, gen Adrian Nastase ori Ion Iliescu ( sau adolescenti ca Victor Ponta ori maniaci ca Antonescu).
Citeste si de ce este De ce e Basescu genial in politica
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa! Si daca ia cineva poza fara sa citeze sursa il chem pe Mircea Badea, ca poza e a mea!!!

Comentarii

  1. Sa va fie rusine!!!! VENITI AFARA sa ne vedeti cum ne chinuim ca sclavi cate 12-13 ore pe zi pentru nimic. Multa nesimtire mai { GUVERNANTILOR } NE DATI AFARA DIN TARA CU LIPSA LOCURILOR DE MUNCA, RUSINEEEE. Credeti ca noi nu vrem sa muncim in TARA noastra? porcilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va fie rusine!!!! VENITI AFARA sa ne vedeti cum ne chinuim ca sclavi cate 12-13 ore pe zi pentru nimic. Multa nesimtire mai { GUVERNANTILOR } NE DATI AFARA DIN TARA CU LIPSA LOCURILOR DE MUNCA, RUSINEEEE. Credeti ca noi nu vrem sa muncim in TARA noastra? porcilor. marel_bobo@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze