Cine Va Transmite Liga Intai!

Mitica Dragomir, seful Ligii Intai de la origini pana in prezent, va transmite in sistem pay-per-view, meciurile din Liga Intai al carei sef este de la origini pana in prezent.

Televiziunea LPF-TV care va transmite meciurile pe care nu le vrea nimeni, va avea in pauzele competitionale ca si intre derby-uri, emisiuni de dezbateri. Mitica Dragomir va fi moderatorul, el va fi si invitatul, iar in ceea ce priveste studionul problema este rezolvata. Mitica Dragomir se va muta de pe un scaun pe altul, nu inainte de a fixa cele doua camere si de a face comutarea din regie pentru ca el va fi si moderator si invitat si regizor si cameraman. In pauzele publicitare, fixate din timp sa intre la intre la timp, va fugi sa se uite la reclame ca sa nu zica nimeni ca baga bani aiurea in publicitate la LPF-TV. Va fi cineva care se uita si la reclame, respectiv Mitica Dragomir care isi va da si penalizare daca ceva iese prost. In privinta sloganului noii televiziuni, acesta va fi LPF-TV-pay-per-view-pay-for-few, singurul platitor fiind chiar Mitica Dragomir. In scurt timp, Mitica Dragomir va fi facut deja pasul cel mare - va patrona toate cluburile din Liga intai al carei sef este de la origini pana in prezent, va angaja jucatori care vor fi tot el in asa fel incat Mitica Dragomir va juca in toate meciurile din liga intai al carei ...., va injura antrenorii si jucatorii, va dezbate etapa cu Mitica Dragomir si se va concedia singur de la LPF-TV si LPF, lucru pe care il asteptam cu totii pentru ca acum Liga Intai nu se mai vinde decat in localitate.
Citeste si de ce tanarul Cambe a tinut cu Olanda la Campionatul Mondial din 2010! Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze