Mesajul Lui Ben Laden I Mai 2011! Exclusiv!

Il urmarim in exclusivitate pe Ossama Ben Laden de ani buni pentru momentul in care va trimite un mesaj, inclusiv dupa moarte. Si acum ne-a scris cateva randuri. Este mesajul lui Ben Laden din Mai 2011, teoretic dupa data mortii sale si din mormant, adica din Marea Arabiei unde l-au aruncat americanii.
مع بن لادن بين أسماك / ونحن في طريقنا الى بوخارست / تمر عبر ثلاثة الصبيدج لي / لقد اشتعلت السراويل - الأوردة / من يأتي، الذي يأتي
In traducere : 
"Cu Bin Laden printre pesti / Ne ducem la Bucuresti / Trec trei sepii printre mine / V-am prins cu chiloti-n vine/ Cine vine, cine vine / E Laden cu 3 turbine! Am 5 bombe-n patru pesti / Asa ca vin la Bucuresti / Daca tii la viata ta / Sterge-o in Ameriiiiiica! I'll BE BACK!


Me, Ben Laden scris aceasta scrisoare la voi dupa ce gasit pe mine printre pesti. Eu nu concep pe mine mort. Va pup dulce. Cred ca corpul al meu este viu. Si spiritul. Spun la voi ca Basescu va fi premir. Da, premir. Si Boc Presedinte. In alta ordine de idee, nu-mi place mie la Neptun. Sotii prea batrane. Noi, Osama, Ossama, Bin, Laden, Bin Laden, Ossama Laden, Ossama Bin Laden, suntem multi. Nu ne trebuie nici o sotie care batrana sa fie. Si singura. Numai ea era pe litoralul romanesc. Doctorii spun ca o nebun fugit din zona. Iar in statiunile voastre balneo ma cac. Va pup.
In incheiere, va multumesc pentru faptul ca sunteti frumosi si destepti. Intrati pe site-ul Secretele atacurilor de la 11 septembrie ca sa aflati mai multe, mo!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze