Cadouri Pentru Barbati De Ziua Barbatului!

De ziua barbatului, fiecare reprezentant al sexului puternic trebuie sa se dovedeasca pregatit sa se numeasca barbat si sa-si faca mici cadouri. Va trebui sa ia flori femeilor pentru ca un barbat stie sa fie tandru, sa le sarute mana pentru ca un barbat stie sa fie galant, sa le faca sa rada pentru ca un barbat stie sa fie agreabil, chiar simpatic, zise ingerul bun al tanarului Cambe.
Daca mai dadea aseara Manchester un gol, castigam la pariuri si beam de 5 milioane jumate bere si cu banii de intretinere luam 2 zdrente si asa bem doar banii de intretinere, zise ingerul rau al tanarului Cambe.
Barbatul trebuie sa demonstreze de ziua lui si nu numai ca este responsabil, asa ca va plati intretinerea si ratele la banci dupa ce va fi dus copilul la gradinita, scutindu-si sotia de un drum in plus, zise iar ingerul bun.
Daca tot e ziua noastra si am baut banii de intretinere, sa iesim sa rupem capul la niste cocalari, pi..-i-as in c...r si sa calcam trei babe pe zebra cu x5-u, mai da-te-n kkt, zise ingerul rau.
De ziua barbatului, barbatului trebuie sa ajute batranele sa treaca strada, demonstrand asa ca este atent cu cei din jur si gata oricand sa ajute, zise ingerul cel bun.
De ziua noastra trebuie sa fim atenti la tot ce e in jur sa nu ne bea vreun bulangiu berea si daca se goleste halba sa avem grija sa o umplem, zise ingerul cel rau.
Sfasiat intre cele doua tentatii, tanarul Cambe se adanci in rugaciune catre bunul D-zeu si cercetatori ca sa nu  mai spuna ca pana si cel mai potrivit cadou facut de femei barbatilor poate sa ucida!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie de ziua ta! Si nu va curge bere!
Citeste si ce nu se spune despre criza!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze