Thassos Ieftin Si Bun Cu Programul Feribotului Spre Insula

Update : vezi si Unde sa mergi in Grecia in concediu in 2012
De ce este insula greceasca Thassos ieftin si bun si de ce imi permit acest mic dezacord... Raspunsul este foarte simplu : in Thassos, totul este ieftin si bun si e plin de romani, probabil unul dintre motivele pentru care Grecia e in default. Ca sa nu lungim povestea si ca sa nu ramana fara permisul oricum suspendat, tanarul Cambe s-a imbarcat in autocarul europatravel, contra sumei de 900 RON(transport si cazare) si a pornit spre Insula Thassos, supranumita de marmura, a sirenelor, de smarald, insula ieftina si buna etc. Dupa podul prieteniei dintre noi si bulgari, unde se lucreaza si se merge nasol si dupa ce mai multi politisti bulgari au oprit autocarul pentru diverse probleme, am intrat in Grecia. De la granita nici urma de politisti. De la granita nici urma de nimic pana in Keramoti unde am ajuns dupa vreo 11 ore. Feribotul spre Thassos merge ca RATB-ul. Diferenta e ca ala e feribot, nu un obosit de autobuz 335. Iata programul feribotului pentru Thassos.

De pe feribot poti vedea Grecia prin colacul de salvare care o va ajuta sa se scufunde.

De pe mare insula Thassos arata asa cum si este, adica ieftin si bun.



Dupa aproximativ 14 ore cat faci de la Bucuresti pana in Thassos ajungi la destinatie.




Impresionante intr-adevar sunt apusurile din Thassos. Sau cel putin asa arata pozele din Potos, insula greceasca Thassos. 



Adevarata comoara a Thassos-ului o reprezinta insa plajele ascunse. Pentru a ajunge la ele, trebuie sa umbli de nebun pe jos. In general gasesti carari care duc in jos spre mare. Acolo sunt si plajele singuratice unde poti face sex daca nu le-au descoperit niste romani si s-au instalat deja cu umbrelute si alte ustensile dar voi reveni cu poze pe acest subiect(respectiv plajele ascunse, nu babardit asa cum probabil te-ai gandit). In privinta preturilor, feribotul spre Thassos costa 8 euro de persoana, berea in Thassos e 1 euro la supermarket, 3 la taverna, ouzo gasesti ieftin tot la supermarket, o masa completa in Thassos costa undeva la 25 de euro. Iar grecii au ceva la care nimeni nu poate renunta, iar ei stiu asta, uleiul de masline din Thassos nu se gaseste in Romania.

Voi reveni cu poze din Thassos. Pana sa alegi aceasta destinatie ieftina si buna(costul total pentru 2 persoane e aproximativ 700 de euro pentru 6 nopti - cazare, transport si cheltuieli), poti vedea si cum arata concediul si preturile in Skathos.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand esti prin Grecia!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze