Criminalul Norvegian Ai Putea Fi Chiar Tu

Update : De ce sunt politicienii vinovati de criza actuala!
Cand in 1990 au aparut pe zidurile de langa Universitate mesaje de genul - De ziua lui Ceausescu, ii luam capul lui Iliescu - o intreaga natiune a sarit in aer. Teroristii vor sa-l omoare pe Iliescu! Nenorocitii! Ce se intampla! etc. Daca cineva ar fi facut asta, acum n-ar fi fost erou si poate nici n-ar fi iesit inca din puscarie. Iliescu ar fi ramas in istorie ca un om bun. Si asta pentru ca n-am fi stiut cum ar fi fost CU  Iliescu. Inainte de a spune - bestia din Oslo a luat zeci de suflete nevinovate - ar trebui sa ne gandim putin si sa recunoastem ca a ucis zeci de viitori politicieni. Erau tineri care aderasera la o doctrina asa cum asasinul a aderat la alta. Acest asasinat nu este unic in istorie, ba chiar a capatat proportiile unui delir colectiv in timpul Germaniei naziste cand o clasa politica incompetenta la nivel european, corupta la nivel european si prin urmare ineficienta, a lasat sa apara SS. Cu siguranta motivul asasinatului din insula Utoeya a fost unul pueril si dement, pus la punct de un dement caruia dispretul pentru politicieni nu i-a mai fost de ajuns.


Si acum sa ne privim in oglinda! Cati romani n-ar lichida cu zambetul pe buze politicieni daca ar avea ocazia? Cati romani nu l-ar impusca pe premier sau pe presedinte pentru ca le-au taiat salariile si pensiile? Sa iesim putin din clisee si sa gandim : daca ai fi intr-un pluton de executie si ai avea in fata toti politicienii romani de dupa 1989 si ai avea libertatea sa-i impusti sau nu, fara consecinte pentru tine, ce ai alege? Inainte de a da un raspuns, aminteste-ti de cate ori le-ai urmarit discursurile si ai gandit : v-as impusca pe toti, 'ti-ai dracu de hoti ca sunteti toti la fel. Sau ce ai face daca ai sti ca tinerii din partidul cutare isi vor bate joc de copilul tau, batandu-si joc de tine, de tineretea lui, mintindu-l, iar la batranete il vor lasa pe drumuri pentru ca fondul lui de pensii a disparut? Si acum unii vor raspunde ca sunt nebun. Altii ca i-ar impusca direct intre ochi fara sa clipeasca. Altul va spune ca i-ar impusca in oua. Altul in picioare sa le manance viata scaunul cu rotile asa cum poate i-au mancat lui, ei, 20 de ani din viata. Atentie, ai avea libertatea de a trage sau nu, iar daca ai trage, n-ai fi pedepsit. Executia din Norvegia n-ar trebui sa ne induioseze pe noi, ar trebui sa-i puna pe ganduri pe politicieni, mai ales pe cei tineri. Pentru ca politica asa cum o vad politicienii acum e incheiata, iar asasinatul din Norvegia este primul semn. 
Cand masina oficiala in care se afla cu sotul ei a fost bombardata cu oua de romanii fericiti, Elena Ceausescu s-ar fi intrebat : si daca ouale erau bombe?(asta e ce-am auzit de la parintii mei pe vremea aceea). Si daca Anders Breivik ar fi avut sute de acoliti si ar fi actionat la fel in acelasi timp, ar trebui sa se intrebe toata clasa politica europeana. Si mai ales DE CE?
Gata pentru ca de la atata gandire, bizara poate pentru tine, cititorule, pentru ca am iar o erectie vizibila de pe luna si ii sperii pe extraterestri, asa cum a fost cand am vazut efectele prezervativului-viagra!
Trimite acest blog unui prieten. Altfel ti se sparge teava la baie cand nu esti acasa!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze