Programul prima casa pentru oricine!

Doi gugustiuci isi fac casa la mine in bloc. E drept, intr-o zona nu tocmai sigura. Langa o placa ce sta sa cada. El aduce crengute, ea le aseaza. Nu cred ca platesc chirie. E posibil sa fie Programul Prima Casa pentru gugustiuci.

Femela gugustiuc face patul...

In timp ce el se intoarce cu o perna sau cu o bucata saltea care ofera si masaj, probabil thailandez...E mandru pentru ca pozeaza...


Acum ii aduce perna sau salteaua gonflabila ce ofera si masaj thailandez. Ea este incantata si accepta oferta, timp in care il intreaba daca i-a intrat leafa pe card.

Si acum, ea isi vede de treaba. Pregateste cuibul unde se vor naste niste gugustiuci mai mici. Ce nu stie acest cuplu de gugustiuci e ca in cateva zile va veni echipa de alpinisti utilitari care vor da jos placa ce sta sa cada.


M-am concentrat sa le spun ca nu e bine dar nu am putut, de unde rezulta ca, acum, comuniunea tanarului Cambe cu natura s-a dus dracu. O alta concluzie e ca statul roman nu incurajeaza intinerirea populatiei desi ne fute in fiecare zi.
Trimite acest blog unui prieten. Altfel te trezesti cu alpinistii utilitari in casa cand tu nu esti acasa.

Comentarii

  1. munca gratuita!! ... saptamana care vine ,incep sa o faca de la capat

    RăspundețiȘtergere
  2. In timp ce gugustiucul isi arata aptitudinile de antrepenor, o alta specie pasareasca isi face simtita prezenta in casele din Romania: papagalul (din ala cu pene viu colorate pe spate). Spre deosebire de gugustiuc, papagalul isi plateste casa in transe cu dobanda unor ulii, care abia asteapta sa il prinda la cotitura si sa il lasa in c***l gol pe strada. Din acest motiv, papagalul trebuie sa sclavageasca din greu pe plantatia unui cuc smecher, care, dupa ce ca il f**e de dimineata pina seara, ii f**e si papagalita, lasandu-i eventual si un ou de cuc in cuib. Asa ca gugustiucul face parte din casta privilegiata a pasarilor, nu e cazul sa ii plingi de mila!
    ...ce poveste aviara ti-am scris aici :))

    RăspundețiȘtergere
  3. gugustiucii si aborigenii au rezistat zeci de mii de ani pe planeta asta da omul modern o mananca in cateva sute de ani

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze