Olanda, campioana mondiala, mnea!

Incepe campionatul mondial. Un bun prilej de a bea bere. Rece. Cum Romania e calificata, fiind la acelasi nivel de trai cu Africa de Sud, tara organizatoare, ma gandesc cu cine sa tin. Pana la urma, un pic de adrenalina nu strica. Anglia, zic. Londra e cel mai mishto oras pe care l-am vazut pana acum. Sau Spania, influentat vizibil de nu spui cine. Am ales Olanda. Din doua chestii. In primul rand pentru ca Mihai mi-a adus asta chiar de la Amsterdam si ii multumesc pentru asta.

In al doilea rand pentru ca Olanda supravietuieste parca sub nivelul marii. Noi nu suntem in stare sa traim pe uscat.
Apoi, au un lot de jucatori dintre care, cu unul parca m-am intalnit in Ghencea cand a jucat Liverpool cu Unirea Urziceni. Nu si el cu mine! Asa arata atacul Olandei : Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (Hamburger SV), Klaas-Jan Huntelaar (AC Milan), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern Munchen).
In rest numai trogloditi : Sneijder (Inter Milano), Van Bommel (Bayern Munchen), Rafael van der Vaart (Real Madrid).


Dupa cum puteti vedea in poze, toata Romania tine de fapt cu Olanda!

Trimite acest blog unui prieten. Altfel iti spune Mircea Sandu povesti de adormit copii!

Comentarii

  1. Eu zic ca cea mai buna e Unirea Urziceni. Ce pacat ca nu participa la campionatul final de fotbal...În fine, toate bune şi reci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare diktatul cu olandezii care trăiesc sub nivelul mării în timp ce noi nu suntem în stare s-o facem nici pe uscat... Bun de pus în ramă într-un colţ de creier. Altfel, chiar şi instantaneul al doilea spune totul: pălăria te protejează, asemeni unui prezervativ cranian, pe când tricolorul îţi împodobeşte gâtlejul ca un laţ de spânzurătoare...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ce Faci Cand Te Deranjeaza Copilul Vecinilor Si Vecinii

Vecini nesimtiti la bloc? Cum scapi de ei!

5 Pui De Ciobanesc Carpatin Trebuie Sa Isi Gaseasca Stapani I Poze